Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2009 23:41 - И аз съм гражданка на България
Автор: tera Категория: Политика   
Прочетен: 2043 Коментари: 8 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

и точно затова няма да гласувам утре!

Защото тук, ако не друго си имам две права - моем да гласувам и моем да не гласувам!  Вотът е таен и не виждам тука защо сума народ се пени какво ще прави утре. Отиваш си в стайчето с пердето и си праиш к"вот си искаш!

Или пък не отиваш - както аз смятам да направя. За какво да бродя по коридорите на някво си школо, да си давам личната карта, да ме търсят по списъци, да им се подписвам и да ми връчат един заветен плик, в който да втъкна още по-заветния ми глас. Да го пусна в оная кутия и да се изпразня душевно. Упс, какво казах - сори за последното, взаимам си думите назад. Изборите не могат да ме докарат до чак такава еуфория. :)

И после ....

Каквото и да си говорим - политиците са си ку*ви на повикване. Сложих звездичка за камуфлаж. На някого не му ли е ясно, че едрият бизнес върти политиката и той си вкарва тези, които са му нужни във властта? Да ви цитирам ли измененията в различни закони, приети само защото  за тях са лобирали много хора, точно под натиска на определени кръгове от едрия бизнес? Твърде много са, за да го направя, пък и какво от това?

Така че - утре ще гласувате за марионетките, нови или стари, които обслужват бизнеса. Хич не си въобразявайте, че не някой му пука за вашите интереси. Номерът им е само да се оядат достатъчно, докато гласуват с чужди карти.

Приятно ви гласуване! :)))








Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Голямото лапане предстои !
06.06.2009 23:48
Самопреди месец на 1.май ЕС изравни заплатите на всички европейски депутати в него .Сега всички ще вземат по 7600 евро чисти плюс командировки и др !
с разликата ,че някои ще работят наистина ,а други от тях ,като българските се надяват да лежат и лапат ! Поздрави !
цитирай
2. emil60 - Ще разберат и още как, много добре ще разберат...
06.06.2009 23:59
Когато няма какво да губиш е лесно. Но ако имаш какво да губиш - било то пари, било то имот, било то, най-вече власт, която ти осигурява всичко... тогава става страшно... Не завиждам на този, който има какво да губи... Затова гласувам за по-малко лошите, защото не харесвам много лошите хора... А те, много лошите и един глас да загубят, много страдат... Засега ще страдат само от загубата на моя глас, защото няма да отиде за тях... И горчиво се лъжете, ако мислите, че те не знаят за моя глас... Знаят и сигурно ще се опитат нещо да направят, за да докажат, че не е от значение, но няма да могат... защото се задава загубата на още един глас..., който няма да е в тяхна полза... и така, докато и вие разберете, че сте много важен човек за всички нас, както и ние сме важни за вас... Никой няма право да се подиграва с вас, а и със всички останали... Ако знаете как ще страдат някои хора след изборите... дано имате представа, както се вижда от вашия текст - ясно ви е, но ако наистина знаете как ще страдат много лошите... Съжалявам ги, но това е един от малкото случаи, когато наказанието за много лошите ще е заслужено...
цитирай
3. tera - Кой как се уреди :)
07.06.2009 00:01
Напомня ми комсомола от преди време - никой не вярва на щуротиите, но големите лизачи намазваха. И продължават да го правят - като имаш гъз вместо лице предполагам не е трудно :)))
цитирай
4. tera - emil60,
07.06.2009 00:11
техните работи не ме интерсуват- много е готино като си на власт, като паднеш е тежко.
Единственото нещо, за което ме е яд, че тук няма "гражданско общество". Хората не са свикнали да им се обръща внимание и не смеят да се обадят, когато нещо не им изнася.
И затова - като овцете.
Дали ще гласуват или няма да гласуват няма никакво значение. Защото после нямат навика да търсят някаква отговорност от тези, за които са гласували. Само мрънкат под сурдинка и това е.
Не им стиска дори и тук в блога, камо ли навън :))
цитирай
5. valsodar - Не се ядосвай! Изборите отм...
07.06.2009 00:19
Не се ядосвай!

Изборите отминават, простотията човешка си остава.

Пази си силите, идват тежки времена и ще се нуждаеш от тях.
цитирай
6. tera - Радо,
07.06.2009 00:30
що пък си мислиш, че се ядосвам?
С тази тема мога само да се бъзикам.
Има много по-значими неща, за да се коркам за това.
Прочетох поста на ka4ak и му отговарям подробно, защото нещо много се е разпалил.

Такива напъни са ми смешни, освен ако някой не им плаща за това.
цитирай
7. shtirlic - правилно
16.06.2009 12:04
Правилно ще направиш като не гласуваш. Колкото повече хора го проумеят това толкова по-добре, така като получат лоши резултати на изборите много политици ще се замислят какъв друг маймунжалък да направят за да ни накарат да гласуваме и току виж се объркали и без да искат направили нещо свястно :)
цитирай
8. tera - И на мен така ми струва :)
16.06.2009 12:17
Ей сега докато пиша, некой се цепи на площада. Не чувам какво вика, но ми навява асоции с разни речи на фюрера, които съм гледала по старите ленти...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tera
Категория: Други
Прочетен: 4667985
Постинги: 994
Коментари: 7469
Гласове: 18538
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930