Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2009 13:49 - Грозни ли са VIP – българките?
Автор: tera Категория: Забавление   
Прочетен: 5544 Коментари: 27 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      Преди време тук един блогър беше констатирал, че българките били грозни. Веднага прокоментирах нещо от сорта, че и чужденките не са много цвете за мирисане, а също има и хубави българки. И двете неща продължавам да смятам за верни, но днес като се загледах на една витрина докато чаках трамвая в кориците на списанията, май ще взема донякъде да се съглася с него. Нарекох ги „VIP-българки”, не защото смятам че са нещо много важни, а за да не вземе случайно някоя блогърка иначе е да се обиди. Колежки- блогърки, не съм имала удоволствието да ви видя, поне повечето и смятам, че сигурно сте едни от най-красивите и интелигентни българки. Написаното не се отнася до вас!   След това уточнение да продължим по същество. На витрината имаше няколко списания – на корицата на едното FHM, се кипреха две полуголи момета с вид на магистрални труженички. Ако не бяха дали лицата, мисля че телата си ги биваше. Но тези кухи физиономии, едната дори поусмихната зловещо, на мен като човек естет отблъскващо ми подействаха. Не знам за мъжете може и възбуждащо да изглеждат, въпрос на гледна точка.   На друго едно се усмихваше лъстиво Радост от „Огледала”. Симпатична ми е, но никога не съм я смятала за хубавица. Изглежда си е правила пластика на устните, нещо е подпълвала там, защото малко на пъстърва ми прилича. Както и да е– сложили са я там, да е грозна – не е, но пък нищо особено.   От друго списание вече не усмихната, а направо нахилена с 32 зъба се кикоти Лили Иванова. Не съм й върла фенка, харесват ми някои нейни песни, но онзи префърцунен маниер на пеене и лигавенето при интервюта винаги са ме отблъсквали. А тук на снимката е направо кошмарна. Моля, малки деца да не гледат, че току-виж се подмокрили нощес от страх.   И за десерт на една друга корица – Надето Михайлова. По принцип не е грозна, но на тази снимка е направо трагикомична. Облекли са я с нещо светло синьо, май и голо рамо се мерка и разни вълни от „солей” – много фантазе накратко казано. Позата е направо уникална – подпряна с една ръка на стената като Невена Коканова в „Крадецът на праскови”, когато съзира застреляния си любим. И най- невероятното е как е докарала почти същия драматизъм в погледа! Дълбоки тъмно-лилави сенки ограждат кошутестите й очи, а погледът е направо като на „никарагуанско дете дадено за осиновяване”, както казва Уди Алън.   Ако не ми вярвате като минете покрай близката сергия се позагледайте в кориците. Може и други интересни снимки да откриете :))






Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. benra - хаха
24.04.2009 14:45
това с Надето го гледах и аз тези дни и това си помислих-как можапа бе!?!иначе фотошопът уж прави чудеса.
Знаеш ли, като изляза навън си мисля все за прословутата нашенска красота, която в момента е подменена с поп-фолк визия. КАто тръгна по улиците, наляво и надясно виждам момичета, покатерени на някакви безумни токчета, да кълчат комично впитите си дънки, над чийто колан се подрусва неспокойна плът. Очите са натежали от вечерен тежък грим, а вратът едва издържа топираните дълги коси.
ех, красота, красота...
цитирай
2. flatarok - Харесвам Мария Каварджикова. Тя е ...
24.04.2009 15:42
Харесвам Мария Каварджикова.Тя е красива българка.
цитирай
3. furiika - И аз съм много красива,
24.04.2009 18:33
неземно красива...мдаааа, ама не са ме изтипосали на корица никъде, да им се чудиш на акъла...
:))))))))))
цитирай
4. tera - О, мацки :)
24.04.2009 18:58
Обсъждате конкуренцията както гледам! :)

benra - тази снимка на Надето направо ми с'бра очетата и ми върза погледа на фльонга!
Виждала съм нейни наистина красиви снимки в едно списание - направени с вкус и изглеждаше наистина като VIP - модел. Като е хубаво нещо не го отричам. Но това чудо, което видях днес ме потресе. Пълен кич и .... да не продължавам :)

Ама може ли в ерата на фотошопа, кажи ми! :)

А за това по улиците - не'ам думи! Вчера такова съкровище видях, но не си носех апарата. Но какво има да показвам - всички ги виждате всеки ден наоколо :)))
цитирай
5. tera - flatarok,
24.04.2009 19:00
и аз я харесвам, въпреки че малко й мина времето като хубавица. Но е одухотворена - не отричам и това мисля, че е даже по-важно.
цитирай
6. tera - Furiiiiiii :)
24.04.2009 19:05
И аз съм така, но поне като малка ме снимаха в българското кино, та не съм съвсем капо! :)
Мисля, че трябва като тандема "Илфка и Петровка" да ни фотнат и да разкрасим нечии корици! :))))))
цитирай
7. mitternacht - ....
24.04.2009 21:57
Мм Паци Джукелова :)
Иначе и "Надето" е лачена :) Ако е тъй 'арна и наживо, сигур' бих и пуснал...
Е, зависи де...
цитирай
8. tera - Пацито си я бива,
24.04.2009 22:28
но на корица май не съм я виждала :) Поне скоро.
Но съм виждала на живо Йоана Буковска наскоро, ако не я заех коя е, нямаше и да я забележа.
Всъщност звездите на живо, а не на сцената, доста странно изглеждат. Днес срещнах и Рени Врангова - не я броя за звезда, а и визията й е малко неблагодарна. Гледала съм я в Народния и не ми се ще даже да я коментирам като актриса.
Ако видиш Паци на живо, може и да се окаже, че не носи ореола, който виждаш около главата й. Но да не те разочаровам ... :)
цитирай
9. flatarok - !
25.04.2009 17:27
Това жени да обсъждат красотата и дрехите на други жени си е направо приятно .Само си мълчи и гледай.По- добър хумор от това нямааа.
цитирай
10. tera - fla,
25.04.2009 21:31
знаех си, че ще ти е приятно!
За тебе го написах, ако щеш вярвай! :)))
цитирай
11. flatarok - !
25.04.2009 22:23
ООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!
БЛАГОДАРЯ!Знаех си че си добра .
Ей сега ми беше на гости най -добрия ми приятел и те чел по случайност в блога и знаеш ли какво каза.Добра е Тера в писането.
цитирай
12. tera - Хммм...
25.04.2009 22:31
Голяма четка, няма що... :)
А какво е чел този приятел? Може и да не е чел най-ценните ми писания. Иначе щеше сигурно да каже "Страхотна е тази Тера, направо без грешка!" :)))

А и както знаеш случайности няма, но това е друга тема :))
цитирай
13. flatarok - !
25.04.2009 22:36
Само този пост.Той не си пада много по блоговете, но аз съм му говорил за теб и съм създал в неговото съзнание ореол около главата ти.И като му разправям Тера това каза ,Тера онова разправя и ...........нали знаеш за скрития кадър в киното.Просто те прочел.
цитирай
14. tera - Eeeeeeee, ти пък :)
25.04.2009 22:56
Толкова си му досадил на човека, че сигурно ме е намразил! :)
Дано да прочете нещо, което наистина си заслужава и сам да си създаде мнение за блога. И такива неща съм писала :))
Между другото не знам как ми хрумна, но онзи ден си препрочетох някои постове от тези в блогрола за пътешествията. Сега като ги погледна от далечината на времето, една година мина оттогава, открих, че наистина добре са се получили. Потопих се в онова настроение и ентусиазъм, с който ги писах и чак се изненадах от себе си! :)))
Наистина ми стана много приятно и затова не мисля постове да трия. Те са си част от мен, каквато съм била тогава, част от пътя ... :)
цитирай
15. flatarok - !
25.04.2009 23:07
Умните хора тогава прочетоха тези постове и направиха някой уместен коментар ,който зарадва авторката и от тогава ,да повторя знаем за повторението ,та умните от тогава не напускат този блог.Защото са умни.За красотата тя си е константа при тях ,не е уместно да говорим.
За краставите магарета ,че се надушват ........... .Знам казвах го скоро.Без забележки.
То бива бива ама да се мисли за мен и да се пише .Оф.Тера много радост ми дойде тези дни .ще мисля скоро и аз как да те зарадвам.
Не посмявай да триеш.Че.............
цитирай
16. tera - Хе-хех :)))
25.04.2009 23:16
Много ме разсмя :)
Няма да трия, нека си стоят!
Я кажи сега как мина изложбата? Изложи ли се достатъчно? :)))
цитирай
17. flatarok - !
25.04.2009 23:23
Чети постовите ми.Ти мани ами нещо и мен взеха да ме харесват как пиша.Казаха ми го.Съмнявам се обаче.

Забравих .Сори .Ти си лидер.
Тера онази картина която щети подаря.То си е за пост.Ама няма да го пиша ,че не е удобно.Интересно е че нея всички я харесват.Само автора има резерви към нея.

Сетих се и за още две дами, които преди харесвах.Младата Виолета Гиндева и младата Емилия Радева
цитирай
18. tera - fla,
25.04.2009 23:52
нещо май се разприказва нескромно :)
Виолета Гиндева я познавам лично поради "кинаджийското" ми минало, за което споменах. Снимахме се заедно в един филм в Пловдив, както и покойната Леда Тасева. Както казах бях невръстно детенце тогава и много ми се радваха и двете.

Емилия Радева за мен винаги е имала някакво много сухарско излъчване - като типична свекърва и не само по Страшимиров. Но я гледах последно в едно представление на театър "Възраждане" - "Колко е важно да си желана" от Илинда Маркова. Заедно с Невена Коканова и Гинка Станчева. Тогава я видях в друга светлина като комична актриса и беше много забавна и Невена Коканова тогава най-много ми хареса в театрална роля. Страхотен спектакъл беше!

Знаеш ли обаче, че Невена Коканова е рисувала много хубаво? Видях нейни рисунки на една изложба, посветена на 70 годишнината й в НГЧИ. Даже два пъти бях там и не ги снимах. Много жалко, има изключително чист рисунък.
Виждал ли си нещо рисувано от нея?
цитирай
19. flatarok - !
26.04.2009 05:03
Влизам пак в лоното на скромността.Знаеш ли какво казваше Казаков-Нерон.Скромността краси глупака.
Някъде и аз четох,че е рисувала, но не съм виждал.
цитирай
20. flatarok - !
26.04.2009 05:04
Се са кана да питам.Добре, че подсещаш.Кой е филма?
цитирай
21. tera - Много си любопитен :)
26.04.2009 14:09
Филмът се казва "Спомен", имам епизодична роля там. Не стана много известен, едва ли си го чувал, вината е в сценариста, а не в изпълнението ми :)))
цитирай
22. flatarok - !
26.04.2009 14:25
Като гледам филма ти май си играла ролята на бебе.
Иван Ничев му е режисьора,нали.
цитирай
23. tera - Не си спомням режисьора,
26.04.2009 14:34
бебе бях :)))
цитирай
24. furiika - ...Мисля, че трябва като тандема "Илфка и Петровка" да ни фотнат и да разкрасим нечии корици! :))))))
26.04.2009 15:34
Дано са по-твърдички...кориците де
:))))))))))
цитирай
25. tera - Furi,
26.04.2009 15:56
а дано, ама надали ... :)
А за по-твърдичките..., хайде да не се конкретизираме толкова :)))
цитирай
26. tosi - Поздравления!
26.04.2009 21:21
Интересен постинг.Добре пишете . Не напразно снощи го споделих с моя приятел.Поздравления!
цитирай
27. tera - Благодаря за поздравленията! :)
26.04.2009 22:39
Но както казах и на Вашия приятел, за да си съставите мнение, може за начало да прегледате блогрола ми. Там са по-интересните неща.
Приятна вечер! :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tera
Категория: Други
Прочетен: 4652782
Постинги: 994
Коментари: 7469
Гласове: 18537
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930