Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2013 00:09 - "Прясно нарязани" салати в пликове по суперите - жива отрова!
Автор: tera Категория: Технологии   
Прочетен: 3345 Коментари: 4 Гласове:
14

Последна промяна: 23.05.2013 00:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Не се шегувам изобщо!

Купих вчера една такава от Пикадили - моркови настръргани със срок на годност 23.05.2013 г. (забележка - купих я на 21.05 и я пробвах пак вчера на 22.05., когато би следвало да е "годна", защото сега сме посред нощ)

Не че не мога да купя моркови или толкова ме мързи да ги стържа, но все пак съм работеща жена и предпочитам да плащам по-скъпо, за да си улесня живота. Уж де...

Какво се получава - вчера сипвам на сина ми половината от опаковката, слагам зехтин, беше си ОК.... Да се надяваме, поне не се е оплакал от стомашно разстройство.

Днес сипвам другата половина в купа и тя си смърди адски яко на ацетон или каквито и да са там смрадливи химически съединения. Погледах я, пак я помирисах и я изхвърлих в боклука. Беше на фирма Денито.

Каквато и ще да е била. явно това със салатите си е голям бъзик към населението. Мислиш си, че уж от зеленчуци не може да се натровиш, но нъц!

Познавам хора от недостатъчно пресни салати по All inclusive, как си докараха големи проблеми. Пък и аз лично като бях в един уж 4 звезди хотел във Велинград - "Гранд Хотел" България си ги докарах същите, защото май на закуска сервираха зеленчуци от предния ден. Малко бяха изсъхнали, но не подозирах, че имат такова злокобно действие...

ТАКА ЧЕ, ЩЕ ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ - КУПУВАЙТЕ СИ САМИ ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ И СИ ГИ ПРАВЕТЕ НА САЛАТА!

НИКАКВО ДОВЕРИЕ НА ПАКЕТИРАНИ НАРЯЗАНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ!

СЪЩО ВНИМАВАЙТЕ И ПО ХОТЕЛИТЕ, ЗАЩОТО НЯКОИ ОБИЧАТ ДА "РЕЦИКЛИРАТ" ЗАРЗАВАТА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН!

Това обаче не е само бълграски феномен, забелязах го и в Турция в един 4 звезден, уж де, хотел. Има хора, свикнали да ядат боклуци и със здрави стомаси, дето това не ги засяга.

Аз обаче пиша за другите, които могат да имат подобни проблеми. така че - внимавайте!







Гласувай:
14



1. syrmaepon - Ами защото цялото количество се ...
23.05.2013 08:07
Ами защото цялото количество се консумира веднага,отвориш ли - край.Спомням си като студентка,занесох в къщи ябълки от бригада,големи,отрязана половина на ябълката стоя няколко дена без да потъмнее,но си бяха прясно откъснати ,налети със захар и слънце.))) Е колко си работещо момиче - все за една салата време трябва да се намери )))) То си е престъпление - в сезона на зеленчуците ))
цитирай
2. kasnaprolet9999 - Да те светна, че когато салатата е ...
23.05.2013 16:10
Да те светна, че когато салатата е нарязана и престои нитритите в нея се превръщат в нитрати, които са отровни. Същото се получава ако сготвиш спанак и той остане за следващия ден.
цитирай
3. xdd77 - то времето на чистите зеленчуци ...
26.05.2013 14:00
то времето на чистите зеленчуци свърши отдавна!!!!!!!! за съжаление .
цитирай
4. apostapostoloff - Чисти останаха само
26.05.2013 16:31
нашите взаимоотношения...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tera
Категория: Други
Прочетен: 4654422
Постинги: 994
Коментари: 7469
Гласове: 18537
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930