Постинг
23.05.2013 00:09 -
"Прясно нарязани" салати в пликове по суперите - жива отрова!
Автор: tera
Категория: Технологии
Прочетен: 3345 Коментари: 4 Гласове:
Последна промяна: 23.05.2013 00:14
Прочетен: 3345 Коментари: 4 Гласове:
14
Последна промяна: 23.05.2013 00:14
Не се шегувам изобщо!
Купих вчера една такава от Пикадили - моркови настръргани със срок на годност 23.05.2013 г. (забележка - купих я на 21.05 и я пробвах пак вчера на 22.05., когато би следвало да е "годна", защото сега сме посред нощ)
Не че не мога да купя моркови или толкова ме мързи да ги стържа, но все пак съм работеща жена и предпочитам да плащам по-скъпо, за да си улесня живота. Уж де...
Какво се получава - вчера сипвам на сина ми половината от опаковката, слагам зехтин, беше си ОК.... Да се надяваме, поне не се е оплакал от стомашно разстройство.
Днес сипвам другата половина в купа и тя си смърди адски яко на ацетон или каквито и да са там смрадливи химически съединения. Погледах я, пак я помирисах и я изхвърлих в боклука. Беше на фирма Денито.
Каквато и ще да е била. явно това със салатите си е голям бъзик към населението. Мислиш си, че уж от зеленчуци не може да се натровиш, но нъц!
Познавам хора от недостатъчно пресни салати по All inclusive, как си докараха големи проблеми. Пък и аз лично като бях в един уж 4 звезди хотел във Велинград - "Гранд Хотел" България си ги докарах същите, защото май на закуска сервираха зеленчуци от предния ден. Малко бяха изсъхнали, но не подозирах, че имат такова злокобно действие...
ТАКА ЧЕ, ЩЕ ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ - КУПУВАЙТЕ СИ САМИ ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ И СИ ГИ ПРАВЕТЕ НА САЛАТА!
НИКАКВО ДОВЕРИЕ НА ПАКЕТИРАНИ НАРЯЗАНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ!
СЪЩО ВНИМАВАЙТЕ И ПО ХОТЕЛИТЕ, ЗАЩОТО НЯКОИ ОБИЧАТ ДА "РЕЦИКЛИРАТ" ЗАРЗАВАТА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН!
Това обаче не е само бълграски феномен, забелязах го и в Турция в един 4 звезден, уж де, хотел. Има хора, свикнали да ядат боклуци и със здрави стомаси, дето това не ги засяга.
Аз обаче пиша за другите, които могат да имат подобни проблеми. така че - внимавайте!
Следващ постинг
Предишен постинг
Ами защото цялото количество се консумира веднага,отвориш ли - край.Спомням си като студентка,занесох в къщи ябълки от бригада,големи,отрязана половина на ябълката стоя няколко дена без да потъмнее,но си бяха прясно откъснати ,налети със захар и слънце.))) Е колко си работещо момиче - все за една салата време трябва да се намери )))) То си е престъпление - в сезона на зеленчуците ))
цитирайДа те светна, че когато салатата е нарязана и престои нитритите в нея се превръщат в нитрати, които са отровни. Същото се получава ако сготвиш спанак и той остане за следващия ден.
цитирайто времето на чистите зеленчуци свърши отдавна!!!!!!!! за съжаление .
цитирайнашите взаимоотношения...
цитирайВашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене
Блогрол
1. НАЧАЛОТО
2. ИМПЕРИЯТА
3. КУСКО
4. МАЧУ ПИКЧУ
5. ТИТИКАКА
6. ЛА ПАС
7. ИГУАСУ
8. БУЕНОС АЙРЕС
9. РИО ДЕ ЖАНЕЙРО
10. И ПАК РИО
11. Пътеводител
12. Гласуването
13. Мания или "инвентаризация"
14. SUNCUS ETRUSCUS
15. ТОП 22
16. ПОРНО С ПАНДИ
17. Прекрасен творец
18. Приказка
19. Едни велики думи...
20. ВЕЧЕ СЪМ И ТУК
21. AKO VI ZALIPSVAM ... :)))
2. ИМПЕРИЯТА
3. КУСКО
4. МАЧУ ПИКЧУ
5. ТИТИКАКА
6. ЛА ПАС
7. ИГУАСУ
8. БУЕНОС АЙРЕС
9. РИО ДЕ ЖАНЕЙРО
10. И ПАК РИО
11. Пътеводител
12. Гласуването
13. Мания или "инвентаризация"
14. SUNCUS ETRUSCUS
15. ТОП 22
16. ПОРНО С ПАНДИ
17. Прекрасен творец
18. Приказка
19. Едни велики думи...
20. ВЕЧЕ СЪМ И ТУК
21. AKO VI ZALIPSVAM ... :)))