Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2010 20:54 - Мазният Максим Бехар
Автор: tera Категория: Политика   
Прочетен: 3434 Коментари: 4 Гласове:
13

Последна промяна: 28.12.2010 10:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Толкова мазен, че чак се лизга...

Не знам друг такъв гъ*олизец наскоро да ми се е мяркал по ефира. Гледах го преди малко в едно предаване "Екип 5" - някаква нова измишльотина, за пръв път го гледам.

И пак за пръв път съм съгласна с Милен Цветков, че на хората им е писнало от щуротии и затова вече хич с политика не им се занимава.

Но мазникът Максим поддържа друга теза, че Правителството има значение само на макроикономическо ниво, докато на микроикономическо - всичко зависи от самите хора!

Ега ти корифеят!

Понеже съм учила и Микро-, та и Макроикономика да взема да го светна този умник, че те нещата са свързани. Само в добре структурирана Макроикономическа рамка, може да има резултати на ниво Микроикономика.

Ама той не е толкоз тъп предполагам, само че хвърля прах очите на хората.

Говори за харизмата на ББ и как за него работата била забавление и удоволствие, даже се шегувал с това и по тази причина го харесвали хората!!!!

По-голямо дупедавство от това не съм срещала от много време!

Другата тъпня - как Facebook е великата социална мрежа и е по-важно да си пуснеш постче, вместо да излезеш на площада да протестираш и мръзнеш. Много удобно, наистина. Всеки да си излее чувствата виртуално и да не предприема нищо реално.

Пак се опита Милен Цветков да му опонира, но нашият разбирач е по-наясно с нещата. Ами, естествено! Милен Цветков е платен журналист, докато Максим Бехар се мотае из политическата сфера години наред и е научил всички пинизи, най-вече чий дирник да обли*е най-резултатно. Сега е ББ, после ще е следващият, но Максим Бехар ще е ВЕЧЕН!

Докато светува...


П.П. Тук попаднах на нещо интересно:

http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2052§ionid=15&id=0003901

По-специално това ме заинтригува - откъс от първата история:

" ... Беше ми скучно, тягостно и монотонно.
На третия ден в цеха внезапно влезе официално облечен мъж, по строгото изражение на лицето си личеше, че е голям началник, и ни в клин, ни в ръкав каза: "Кой тук е Максим Бехар?". Направо замръзнах и за секунди през главата ми мина всяка една минута от тези първи работни дни в живота ми, опитвайки се да засека къде съм сгафил... И понеже всички погледи вече бяха обърнати към мен, а и си личеше, че съм новакът, директорът на завода, оказа се лично той, вече малко по-дружелюбно попита: "Вярно ли е, че знаеш английски?" Кимнах му и той нетърпеливо махна с ръка: "Хайде, идвай при мен, че кабинетът ми е пълен с швейцарци и никой не може да се разбере с тях." Така се озовах на работа в секретарската стая на директора на най-големия в България млекозавод.

Швейцарците бяха дошли да монтират първата, за времето си революционна, машина за пакетиране на мляко в пластмасови опаковки, които само година по-късно изхвърлиха от употреба високите и грозни шишета. През целия този месец, докато с моя, тогава доста скромен, английски език се опитвах да улесня комуникацията между българските и швейцарските инженери, разполагах с огромно количество свободно време и започнах сам да си издавам вестник на една от пишещите машини: един оригинал и десет копия с индиго на много тънка хартия, който Бог знае защо нарекох "Daily news"..."

От тази история ми стават интересни някои нещица:

1. Тогавашният директор на млекокомбинат "Сердика" май трябва да е бил пълен дебил, слад като кабинетът му е пълен с швейцарците, а той лично е тръгнал да дири дърводелчето, щото то единствено на Балканите знае ингилизки! Да се чудиш и маеш, кой до момента е водил преговорите с швейцарците и е успял даже а ги покани в България и после е изчезнал яко дим ?!?

2. Другият ключов момент - той го издирва ЛИЧНО!!!!! Защото това е изключително отговорна работа, която не може да повери на секретарката или пазача, а държи да я свърши сам! Затова зарязва гостите и отива да я свърши Персонално!

3. Улеснявайки комуникацията между инженерите с неговия скромен английски, той имал огромно количество свободно време, за да списва вестник?! Понеже също съм инженер, не знам как е успял със скромния му английски дотолкова да ги улесни, след като става дума за доста специфична терминология, все пак за машина става дума, а не за щайга. И отгоре на всичко да му остане сума свободно време! Хвала на неизвестните възможности на човешкия интеУект!
 
И накрая:
4. Ако не беше назначено по "ирония на съдбата" 15- годишното момче за дърводелче, сигурно и до ден днешен щяхме да пием мляко от грозни стъклени бутилки, защото швейцарците нямаше да успеят да пуснат линията за пластмасови пликчета без безценната максимо-бехарова помощ. Да се свети името МУ!

Този директор доста хазартен играч ще да е бил, да кани швейцарци, без да има кой да си каже две приказки с тях и после да ходи да дири лично по халетата преводач!
Как не си го е отнесъл после по пратийна линия, не ми е ясно... :)))











Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. svoboda64 - Абсолютно правилно заключение :)
27.12.2010 21:32
Ама ти не се ядосвай :) Скоро и на МБ ще му се случи случка... ама не от тези преходните, ами от вечните :)
цитирай
2. tera - Ами ядосах се, ега ти лизача!
28.12.2010 08:44
Нали вика, че е хубаво постчета да се пишат - нА му! :)
Ще взема да го пусна и в любимия му Facebook! :)))
цитирай
3. konstant7 - Браво !
09.01.2011 22:59
Наистина чудя се защо не се измива дълго след като е бил на екран, усещането за нещо мазно сякаж Бекон....
Та както един ден /на път за офиса - разказва той/ му хрумва да напише за /нула време/ "Правилата".Така мазно разказваше , как се задържа да не падне незнам.
Поздрави!!!
цитирай
4. tera - Изглежда физически душевно нечистоплътен
10.01.2011 09:53
Пфуй, пълна гнус! :(
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tera
Категория: Други
Прочетен: 4653919
Постинги: 994
Коментари: 7469
Гласове: 18537
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930