Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2012 20:27 - Карбовски може само да диша праха след Стефан Данаилов!
Автор: tera Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4719 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 20.10.2012 23:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg





Колкото и да се пъне Карбовски в желанието си да спечели някаква гледаемост на гърба на Ламбо, може само да се грее на отблясъците му!

Говоря за неговото ъндърграунд шоу" Отечествен фронт", въпреки че по-точното определение е лайняно шоу, без извинение!, не го гледам целенасочено, но попадам там по случайност. Гледах някакъв филм по Нова следобед и после, включвайки ТВ попадам на интервю с Ирен Кривошиева, нашумяла от последния брадър (нарочно с малка буква).

(Само да вметна - нямам лично отношение към Карбовски, ако е на ниво - даже го хваля и пост съм му изписала.

http://tera.blog.bg/drugi/2012/06/10/za-pryv-pyt-karbovski-da-mi-haresa.966109

Но са съжаление, това май твърде рядко се случва.)

Викам си - я да видя, какви ги дрОби  Ирен! Честно казано, не знам дали е достатъчно адекватна към реалността, защото ми се видяха меко казано странни доста от изказванията й. Особено това, че синът й бил "цар"?!?

Колкото и да е метафорично, пак навява лек привкус на грандомания, смесена с "легендо-приказков комплекс" и други отклонения, които професионалистите по-успешно биха могли да коментират...

Обаче тя е само една пионка в играта, абсолютно безинтересна за публиката, ако не беше намесен тук Стефан Данаилов като баща на сина й Владимир. Питат я за разни работи - тя или не си спомня, или пък не я интересува (примерно дали е наранила по този начин жената на Данаилов), най-важно й било да има Владимир.

Добре де, има си го - от 26 години си го има, защо тогава не мирясва след като това е единственото, което е искала?!?

Гледала съм я навремето и май имаше една добра роля във филма "Хотел "Централ" и дотук! После е играла в разни филми, колкото за участие. Просто се опитва да се върне жената под светлината на прожекторите, есклоатирайки тази стара връзка. И медиите самоотвержено й помагат, защото си е жълта клюкавина някаква и как да изпуснат този шанс?!

Сега, ако някой рече, че се правя на адвокат на Ламбо, много бърка. Каквито си ги е дробил, да си ги сърба (по женската част)! Хич не ми пука.

Въпросът е в друго - защо трябва по този начин да се опитват да го омаскарят? Това е точната дума, за по-добра не се сещам. Той е един забележителен български актьор с невероятна харизма. Такива рядко се срещат. Може да се мери на българска почва единствено с Апостол Карамитев и Спас Джонев. Първият съм го гледала във филми поне, а за втория знам покарай майка ми, че е бил невероятен актьор. Не съм го гледала, само съм чувала и чела достатъчно краснорчиви отзиви за него.

Така че, не разбирам защо този актьор трябва да понесе всичкото това издевателство от страна на Карбовски?

За пръв път съм гледала Данаилов в "На всеки километър", когато бях невръстно детенце, така че не съм се влюбила в него :) За мен даже не беше батко, а по-скоро млад чичко. Обяснявам това, за да се разбере, че "защитата" ми няма влюбчив характер:). Това е един много талантлив актьор, чията филмография говори достатъчно за него.

Ако искате обаче "личен" момент - ето сега ще го вметна набързо:

Връщаме се от Егейска Турция преди време, след Чанаккале, пътуването е доста досадно и за да ни поразведрят ни пускат разни филми. Предимно американски. По едно време ни пускат "Дами канят" - една много приятна комедия с култовия лаф "Ти знаеш ли, че имаш прекрасни очи?" :)

Бях я гледала и преди, разбира се... Но този готин филм те кара да забравиш досадното пътуване, забавляваш се, чувстваш се у дома си, смееш се, много ти е гот... Просто те пренася в друго време и на друго място. За което имат заслуга режисьорът и великолепните актьори, в случая - во главе с Мастъра, както му казвали студентите.

Затова не ми е приятно, че запъртъци като Карбовски искат да градят "слава" на негов гръб.

Този човек трябва да бъде запомнен с ролите си, а не с тази жълта помия, която се излива върху него.

Ламбо, едва ли ще прочетеш това.:)  Но като друг "Стрелец" ти пожелавам много здраве и още много хубави роли!












Гласувай:
7



1. tera - Благодаря
20.10.2012 23:20
Не смятам, че е редно да се опошляват нещата, заради жълтурщини. Гадно е.
цитирай
2. kostadin - Или сте партиини другари на Ламбо ...
21.10.2012 08:15
Или сте партиини другари на Ламбо или сте забравили ,че по времето на соца имаше 10 плебой и един от тях бе Ламбо.
цитирай
3. tera - Тцъ, не сме партийни другари
21.10.2012 11:00
А ти май завиждаш. Освен това в мн.ч. е плейбоИ.
цитирай
4. vmir - Не съм склонен да се прехласвам пред печеливши в състезания с един състезател.
21.10.2012 12:55
Карбовски е в далеч по-конкурентна среда от Ламбо, и поема много по-голям риск да си навлече гняв на главата, преди да заслужи суперлативите си.
цитирай
5. svoboda64 - Ами, какво да ти кажа -;)
21.10.2012 16:28
Мисля си, че проблемът на Ламбо е, че е Стрелец: (прости ми закачката) Първо стрелям, а после гледам - какво ще уцеля! Живея го като "потърпевша" толкова години с майка ми, че ми е като "червено на бик"... хем ми е мило, хем ме хвърля в трибуните! Защото животът е много по-широк, голям и всеобхватен... , отколкото личните им тежнения и уцелил-неуцилел :(

По въпроса за "госпожата" и Сина... това е друга история! Споделям гледната ти точка и мога да добавя още: Ако обичаш, не нараняваш! Поне не публично! Тези са изпаднали от чиято и да е класация, само не и от ВИП-брадърската, търсеща скандали на всяка цена :(((

А Животът е Иизпитание. Моите симпатия в цялата тази драма са на страната на Мария - съпругата на Ламбо. Ако има някой достоен тук - това е тя!
Поздрави!
П.С. За Карбовски няма и да разискваме - всяко време си има своя "Бел Ами" -;)

цитирай
6. kostadin - Познавам го от малък. Ако му зави...
21.10.2012 18:59
Познавам го от малък .Ако му завиждах щяхме да сме приятели.Битовият му живот не ме интересува ,в BG такива като него ги има на всякъде .Все пак детето го е създал в зрялата си възраст и не е постъпил честно.

Ами чети" й" като" и "права сиПо важно е ,че си го припознала ,като термин
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tera
Категория: Други
Прочетен: 4651957
Постинги: 994
Коментари: 7469
Гласове: 18536
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930