Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2010 16:05 - Истината: Дева Мария заченала от извънземен!
Автор: tera Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1873 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 03.05.2010 17:24







Попадам тук от известно време на купчина постинги за новия световен ред, илюминати и прочеее, които се радват на завиден читателски интерес. Това лично мен много ме учуди, не защото не съм и аз попрочела туй-онуй по темата и преди тази инвазия на подобни постинги тук. Прочела съм може би 1-2 от цялата поредица, понеже редовно ми ги навират в очите на първа страница, незнайно защо. Не мисля повече да ги чета, но пък защо да не си споделя мнението по темата.

Четох преди доста време "Световната конспирация" на Никола Николов и честно казано не я намирам за напълно лишена от смисъл.

Обаче.....

Това, което тук прочетох ме дразни по следните причини:

1. Написано е винаги с главни букви все едно, че трябва да ми го набие директно в мозъка! Това си е наистина дразнещо. Достатъчно съм интелигентна да преценя какво е важно и какво не, не е необходимо да ми го маркират Caps Lock!

2. След главните букви следват обобщения за това, как едни люде експлоатират духовно и физически други люде! "Ами ние това много добре си го знаем!" - както се казваше в едно популярно парче "Скакауец". :))

3. Призовават ни да направим връзка с духовното, за да се опълчим на извъземните, илюминатите, репатрилите, птеродактилите, динозаврите и прочее.......
Дотук - добре. Ама как вие го виждате това, бе джанъм,а? Като как да го сътворим туй знаменателно опълчване?
Отговор - няма...
Всичко си е сферата на добропожелателните мотивации.

СЪБУДЕТЕ СЕ, СЪБУДЕТЕ СЕ, ХОРААААААА!!!!!! - така ни призовават, защото ние спим дълбок летаргически сън. 

Добре, че има такива месии да ни светнат нощната ламБа, щото иначе изобщо може и да не се събудим!

И в този ред на мисли се запитах следните изключително важни въпроси. Моля, който се чувства осенен свише да ми отговори подробно и конкретно.

1. Кой е по-голям илюминат - Филип Македонски или синът му Александър?

2. Да не би непорочното зачатие на Дева Мария да не е било по вина на Светия дух или е имал  "пръст" (това е ефемизъм, естествено) някой разюздан извънземен? И в резултат на това сме провъзгласили за Бог отрочето от може би първата междугалактическа връзка?

Е, и?




 





Тагове:   постинг,


Гласувай:
8



1. misbis - vmesto komentar
05.05.2010 00:20
- Действителността около нас се възприема субективно и пречупва през призмата на съзнанието в зависимост от нивото,на което е. А съзнанието е нещо върху което може,и би трябвало да се работи. Посмявайки да излезем и надникнем отвъд парадигмата,която обществото ни е създало,тогава започва процесът на себеосъзнаване.
- Свикнали от раждането си,някой друг да поема отговорност и взема решения за живота ни,съдбите ни, много от нас все чакат готово решение. Това е модела,който ни държи в позицията на жертви. Готовото разрешение, обикновенно е капан на манипулатора, който добре вижда,че жертвата не мисли сама, и е готова да приеме “решението на спасителя“
- Сценарият,който се играе на планетата от деситилетия е толкова огромен и всеобхватен,че не е лесно да се опише с 2-3 думи. Тези,които са се събудили, или с други думи започнали да мислят сами , да анализират информация, да задават въпроси,да извършват собственни проучвания, нямат готовото решение. Те, влкючително и аз,предлагат това,което са разбрали до тук и чрез обмяна на друга информация се опитват да сглобят големия пъзел. И колкото повече се върви в този процес, толкова повече се разбира, съзнанието се разширява, и в крайна сметка, човек излиза от състояние на жертва. Започва да разпознава опитите за контрол и манипулации, започва да изгражда връзка със собственното си, т.н. висше АЗ. Става отговорен за себе си, избора си, постъпките си.
цитирай
2. tera - Добре, misbis,
05.05.2010 09:09
разбрах че ти не си жертва за разлика от останалите недосъбудени Овци с малки изключения.
Постингите ти са все преведени отнякъде и като изключим декларациите отгоре с големите букви, в тях няма нито една твоя мисъл. Повтаряш като папагал гурутата на "Майнд контрола", а те дърдорят едно и също до умопомрачение. By the way- защо не използваш предвод и на mind, все пак значи "ум". Сигурно защото така е в оригинал и дори не смееш да го преведеш.

Както и да е, не ми отговори на въпросите, сигурно защото няма такива отговори от гурутата. Този Свердлов да не е син на Господ, че постоянно го цитираш. Опитай се все пак да мислиш със собствената си глава.
Всичко добро!

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tera
Категория: Други
Прочетен: 4652557
Постинги: 994
Коментари: 7469
Гласове: 18537
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930