Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2013 22:14 - Седмичен хороскоп за периода 4 - 10 октомври 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 802 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Прогноза за периода 4 – 10 октомври

Здраве: В петък, събота и неделя до обяд са нежелани операциите в областта на бъбреците. В неделя следобяд, понеделник и вторник до обяд са нежелани операциите на половите органи и отделителната система. От вторник следобяд до четвъртък не изпълнявайте планови операции.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си във вторник или четвъртък. От понеделник започва период, който е крайно неблагоприятен за козметично почистване на кожата и за пилинг на кожата. Възможни са възпаления и зачервяване.

Хранене и диета: Лунната диета тази седмица стартира в събота в 03.34 ч. Ако до неделя в същия час консумирате само билкови чайове, мед и лимон, ще отслабнете с до 2 килограма, като диетата се отразява и детоксикиращо на организма. Ако пропуснете тази диета, можете да стартирате лек хранителен режим от вторник.

Основни астрологични аспекти
: Предстои ни богата откъм звездни конфигурации седмица. Луната ще се предвижва постепенно през Везни, Скорпион и в четвъртък, на 10 октомври, ще се озове в Стрелец. Ще обърнем внимание на взаимоотношенията си, ще искаме да общуваме. Новолунието във Везни ще пренареди обществените и семейните взаимоотношения. Ще скъса връзките там, където те са слаби ще заздрави силните.

В понеделник, 7 октомври на небето се образува напрегнат аспект между Слънцето и Лилит, който засяга както индивидуалния, така и политическия живот в България. Под въздействието на този аспект ще се превърнем в егоисти, ще зачитаме само собственото си мнение, не и чуждото.

Във вторник, 8 октомври Венера преминава в Стрелец и ще ни направи по-освободени в любовта. Ще търсим нови партньорства, някои ще са податливи на изневери. Движейки се през Стрелец в четвъртък ще образува квадратура с Нептун, което ще е причина за противоречия в семейния живот, дисхармония. Ще се чувстваме неразбрани.

В сряда, на 9 октомври Меркурий преминава през Сатурн и ще застане в благоприятна позиция спрямо Хирон. Ще се засили желанието ни да бъдем организирани, да се занимаваме с интелектуална дейност. Аспектът в политиката предупреждава за лъжливи обещания и измами.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Не налагайте мнението си

И през тази седмица е важно да запазите доброто си материално състояние. Периодът ще премине нервно, защото предстои да се срещнете с откритите си врагове и да воювате за позиции. На работното място запазете самообладание и не налагайте мнението си на всяка цена. В личен план показвайте чувствата си по-умерено. Най-критичните дни от целия период за вас са вторник и сряда, затова е хубаво да бъдете дисциплинирани именно тогава.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Стягайте се

За вас стартира много важен в службата период. Новолунието, което ще настъпи в почивната събота, активизира силни енергии в службата. Ще ви бъде трудно да сте активни, но се налага да сте такива. Съсредоточете се максимално. Навлизането на Венера в знака на Стрелеца ще ви направи разпуснати и недисциплинирани. От значение е да работите и върху това явление. В любовта периодът е хармоничен. От днес до вторник ще се чувствате великолепно. В сряда и четвъртък бъдете внимателни.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Творчески подем

При родените под знака на Близнаци тази седмица бележи началото на един по-продължителен творчески подем. Искрата се заражда сега, но резултатите ще се проявят след два месеца. Ето защо е толкова важно да отпуснете съзнанието си и да вършите онова, което ви е приятно. Днес и през уикенда се заемете с творчески занимания, а от понеделник нататък се заемете с важни ходове в службата. Безработните имат шанс да намерят работа във вторник, а самотните – да срещнат половинката си в сряда.

РАК

(21.06 – 22.07)

Затвърдете постигнатото

Вие вече стартирахте един благополучен нов цикъл през изминаващата седмица. Сега, през този седемдневен период е от голяма важност да продължите в избраната посока. Избягвайте да правите промени, дори и да сте привлечени от шансове за ново начало, особено през вторник и сряда идната седмица. В семейните взаимоотношения не проявявайте егоизъм, особено в сферата на общия бюджет. Използвайте срядата за ден, в който можете да покажете някои свои скрити качества и умения.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Готови на риск

За Лъвовете съмнението в себе си и в собствените си качества не характерна черта. От няколко дни насам обаче те доста умело я проявяват и това се явява един вид противоречие между характер и постъпки. Ето на какво трябва да наблегнат през този период. Шансове и възможности за радости няма да им липсват. Нека повярват в себе си и не се страхуват от риска. Днес и през уикенда срещите с приятели ще ги разведрят. В понеделник и вторник мнозина ще проявяват нервност, а след сряда ги чакат промени.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Постигане на цели

След като през изминалата седмица успяхте да направите важни промени в мисленето си, сега в хороскопа ви се заформят няколко възможности. Едната е свързана с работата, защото новолунието във Везни носи благоприятни промени именно в тази сфера – допълнителна или нова работа, извънредни доходи. Другата възможност неминуемо е в личния живот, където трябва да проявите максимална толерантност към близките си. Ще видите, как взаимоотношенията ви ще се подобрят с навлизането на Венера в Стрелец.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Градите бъдещето

За Везните предстои една изключително важна седмица. Новолунието, което ще настъпи в техния зодиакален знак в събота е началото на един по-продължителен период. Вие самите си решавате какъв ще бъде той за вас. Дали ще е положителен, или отрицателен. Мислете позитивно и бъдете съзидателни. Сега градите основите на своето бъдеще. Затова и при мнозина от вас следващите седем дни са изпълнени с промени. Навлизането на Венера в Стрелец във вторник ще разшири кръгозора от контакти и познати.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Мълчите си

През тази седмица ще се чувствате изцяло в свои води, защото ще действате умело, без да говорите много-много за това, което вършите. По този начин ще се предпазите от евентуални врагове и удари под кръста. Движението на Меркурий ще внесе нестабилност в личните ви взаимоотношения. Това е заради вашата потайност. Ще отстоявате личната си свобода. Във вторник Венера навлиза в Стрелец и ще ви помогне да стабилизирате доходите си или в следващите две седмици да увеличите шансовете си за допълнителна печалба.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Старт на хубав период

С навлизането на Венера в знака ви за вас започва един по-добър период, който ще внесе оживление във връзките ви с хората, във взаимоотношенията, приятелствата и партньорствата. През тази седмица е много важно да обърнете внимание на истинските си приятели и да не привличате лицемерни познанства. Ще бъдете център на вниманието днес и през уикенда. След това успокойте топката и избягайте от полезрението на хората. Сряда ще бъде един изключително щастлив ден, стига да не сте прибързани и емоционални.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Пазете се от интрига

Козирозите ще изживеят един благоприятен период. Той ще стартира с триумфален завършек на един проект в службата още днес. Ето какво ще ви даде повод да се чувствате горди със себе си. Новолунието във Везни е причината да преразгледате служебните си планове до края на годината. Налага се да забързате темпото, защото ви чакат нови инициативи и проекти. В лично отношение периодът стартира позитивно, но след сряда или четвъртък се заформя интрига в любовния ви живот. Внимавайте!

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Бъдете силни

Седмицата ще бъде доста напрегната и за вас. Новолунието в събота се случва на такова място от небето, че ще ви отправи провокативни енергии. По-слабите няма да се разминат с депресията. По-силните обаче ще използват тази енергия агресивно и ще я форсират за своя собствен успех. Оставете настрана личните недоразумения, простете на враговете си и продължете напред с пълна пара. Във вторник Венера навлиза в Стрелец и ще ви дари с ново вдъхновение, с полезни контакти. От сряда нататък ще разчитате и на приятелските среди.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Положението е опасно

Рибите ще трябва много да поработят върху себе си, върху обноските и маниерите си през този период. Предстоят трудности, породени от странични фактори. При мнозина трудностите и бариерите ще се коренят и заради стари, непоправени грешки. Вие често обвинявате колегите си за пропуските, което е некоректно. Венера навлиза в Стрелец и изисква ясни цели и конкретни позиции на работното място. Служебната седмица ще бъде напрегната, но и ще ви спори. Пазете се от интриги, зараждащи се в обществения живот. След сряда положението става много опасно!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родените днес на 4 октомври са Везни, които сами са си избрали да се родят на тази дата, за да изчистят някои дребни грешки, напарвени в минали прераждания. За жалост, невинаги са достатъчно силни, когато се изправят пред сериозните бариери в живота си. Нерешителни са, поведението им е крайно – от мълчание до степен да са темерути та чак до неспирна бъбривост и безпричинна агресия. Каквото и да подхванат, то е подложено на дълго обмисляне и претегляне. Много е важно да се научат на борбеност. Навлизат в една година, в която трябва с малки стъпки да градят бъдещите си грандиозни успехи. Нека планират и анализират бъдещето, но да не стартират нищо мащабно. Просто да направят постъпките към него. В здравословен аспект са възможни проблеми със стомаха, породени от нервност и емоционално неразположение.

Ако празнувате рожден ден на 5 октомври, в събота, вие също сте колебливи и променливи Везни. И вашите настроения се променят ежеминутно. Човек никога не знае какво може да очаква от вас. Дори пред себе си не желаете да признаете, колко сте нерешителни и колебливи. Сами проигравате определените ви от Съдбата шансове за щастие и сполука. Просто бъдете малко по-целеустремени. Годината, в която навлизате, е една от най-позитивните. Тя ще обнови средата ви на живот, ще ви срещне с нови хора. Някои дори ще сменят и мястото, на което живеят. Предупреждавам ви да не се предоверявате изцяло на новите си контакти, за да не останете измамени. Годината вещае крепко здраве, ако живеете в хармония с хората около себе си.

Честито и на празнуващите рожден ден в неделя, 6 октомври! Това са хора, отдадени изцяло на семейството и дома си. Търсят хармонията навсякъде около себе си, но често не я откриват и това ги прави нервни, агресивни и недружелюбни. Не умеят да бъдат подчинени. Товарят се с много работа, докато не прегреят в един момент. Тогава не трябва да сте им пред очите, защото помитат всичко и всеки пред себе си. Пред вас стои една рутинна година, в която не бива да сте прибързани. Не се претоварвайте с работа, просто вършете ангажиментите си навреме и не изоставайте. Трудностите, породени от странични фактори, също решавайте навреме и не отлагайте нищо за утрешния ден. В здравословен аспект следете кръвното си налягане и оросяването на мозъка и крайниците.

Станислав Климентов




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890450
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930