Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2010 21:54 - Дамските превръзки - герой на XXI век!:)
Автор: tera Категория: Забавление   
Прочетен: 1115 Коментари: 0 Гласове:
4





Съвсем спонтанно ми хрумна, че това е най-непобедимия герой, който освен това  е и най-любим на жените и ги спасява при най-тежките ситуации! Робин Худ, Спайдър мен, Батман, Зоро, Фанфан Лалето и пр...... всички занайни и незнайни спасители на девици и дами и т.н..... не са направили всичките заедно толкова, колкото обикновените дамски превръзки !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! О, нееееее... те също не са обикновени - те са адски многоообразни, ежедневни, неежедневни, памучни, копринени, с крилца, без крилца, дневни, нощни..... всякакви!

Направо се чудя онези мацки примерно през Средновековието как се се справяли с този природен проблем без наличието на цялото това многообразие?

А още повече се чудя на малоумните рекламаджии, които измислят тези безумни реклами за превръзки?!? Преди малко гледах една такава реклама и това ме "отпуши" за този пост.

Значи, ако ползвате превръзките на .... еди кой си (ми, няма и аз да им правя реклама, я!) - ще бъдете толкова свежа и това даже ще ви личи!!! И не само - любимият ще в обича повече и цветенца ще ви дарява! Защото сте свежа!

И мотото е "капка свежест...".....

Тцъ, тцъ, брях....

Ами аз поне доколкото разбирам от мъже, на никой не би му пукало дали мадамата му е с ежедневни превръзки, дето да я даряват със свежест... Май една хубава баня би свършила по-добра работа, освен ако не говорим за такива едни попътьом истории, нещо на крак или пък асансьорно, знам ли ... не ги разбирам чак толкова изненадващите обстоятелства, пък и там май свежестта им е последна грижа, щото май за диви, първични страсти говорим...

Както и да е - много ме интересува този измислен СЕМ за какво следи? Ами тези реклами превързочни, дори и със синя кръв- така ги демонстрират са си пак гнусляви, особено ако ти се паднат по време на вечеря примерно. По тази логика може да ми демонстрират как се обработва счупен крайник, или както прочетох днес в един здравен бюлетин следния шедьовър и изобщо не се шегувам:
"В релния живот диарията е занимание самотно"

Това направо ме разби, защото предполага, че в нереалния, а може би виртуалния - това е занимание групово!?!

Не съм активна във фейс бука, даже хич, но като гледам и чета такива безумия ми иде да направя група "Съчинителите на реклами - на сапун!", но може би е твърде крайно все пак... :)))






Тагове:   век,   дамските,


Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tera
Категория: Други
Прочетен: 4655723
Постинги: 994
Коментари: 7469
Гласове: 18537
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930