Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2010 20:52 - Бунището на новините
Автор: tera Категория: Политика   
Прочетен: 1063 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.03.2010 21:06




 

Не бях гледала новини по TV-тата от бая време, ами за какво ми е?!? Тука блогът си ме осведомява за сичко и то по няколко пъти. В сек"ви варианти, щото са копирани от различни места. М"тъй де, разнообразие трябва да има . J

Случайно се нацелвам на Нова и слушам цялата тупурдия. Баси, ми то си същото като тук! Само разликата е, че било в национален ефир. Мноооо важно.

Гледам, слушам и не вярвам ни на очите, ни на ушите....

Тъпо, изсмукано от пръстите, елементарно.

За ”дзвездния репортер” – Латинка нам’ си коя си просто не ми се говори. Халтура,  ”чалгура” (май този термин требе да го патентовам , щото до момента на съм го срещала, значи е авторски принос към словесното богатство на езика) ме заливат от екрана... Пък аз адски изтощена от работната седмица и нямам сили да се противопоставя.

И като водеща новина – на Гоце импийчмънта!

С риск да си разочаровам тука цялата аудитория и да ме изтрият от „Любими”, бивши „Следени „ ( колко гот звучи тамън в стилистиката на Шесто...:), та лично аз смятам че Първанката си е готин президент. Най-малкото защото не е нафукано копеле като Петьо Коня, нито пък жена му е изкукала на тема „светска дама” като Антонинка. Тука много народ му точи ножа, но искам да попитам тези, които мнооооооооооооого се интересуват от политика.

До какво ще доведе един евентуален „ ...пийчмънът” на  Първанов?

Не е ли по-скоро цялата тази тупурдия с идеята да се отвлича внимание от доста по-важни неща в държавата? Нещо като димна завеса?

Да си пуликува стенограмата от разговора с Монката може и да не е била добра идея. Явно някакви псевдоумници са го посъветвали да го направи.

И в момента цялата държавна машина върти на празен ход. Видях Костов, който се кефеше и потриваше ръчички „Ще видите, ще видите...”

Знаете ли колко ми пука кой ми е президента – 0.04 %!!!!!!!!!!

Ей толкова ми пука. Но ме интересуват други неща – като работещо правителство, свестна администрация, социална политика, здравеопазване и т.н.

Тези неща обаче са в прерогативите на правителството, а не на президента! Президентът в тази Република има преди всичко представителни функции.

И да го импийчмант и да не го импийчмант, какво това ще промени дереджето, питам аз? И отговор не искам. Защото го знам, той е – нищо няма да се промени!


Само раздухване на новини и насочване на вниманието, където е по-безопасно. Писна ми в такава смешка да живея и да ми се набиват стереотипи, които обслужват някого.

Плащам си данъците, спазвам законите и искам да живея нормално – както си живеят онези от Нормалния свят. Живяла съм там и ми беше гот, но корените ми са тук. Не може всичко живо да се изнесе и да дава акъли по нета. Ами като сте толкова умни какво сте направили за тази държава, освен да се чупирате оттук? Ние поне работим за БВП и плащаме пенсиите на родителите ви, които са останали тука. Оооо, да – вие ги подпомагате финансово и ходят на екскурзии да си виждат внуците. Мда де, що просто не си ги взамете при вас, м? Благодарим за жеста целокупно!

И другото, което не ми е ясно от целия този нихилизъм – всичко свястно се било изнесло от България. И затова само отвън могат акъли да ни дават. Thank you very much!
 
Както казваше Васил Михайлов в един моноспектакъл по отношение на Великденците – Малкия Мук ( абе Никитo, ако се сещате) или пък Младенчо Велев дето си уреди цялата фамилия с имоти по морето.  Та той казваше : По-добре да не бяхте идвали, там да си бяхте стояли!”

 
:)))





Тагове:   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tera
Категория: Други
Прочетен: 4648441
Постинги: 994
Коментари: 7469
Гласове: 18536
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031