Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2013 22:55 - Как се орезили псевдожурналистката Светослава Тадаръкова по Първи канал на Руската телевизия
Автор: tera Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3439 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


Това, което видях днес по ОРТ ми напомни вица за бългрите в ада и защо не им трябва пазач. понеже сами се топят един друг в казана...

Но да започнаем отначало. Днес предаването "Сегодня вечером" по ОРТ в прайм тайма след новините, беше посветено именно на филма за Ванга, за който пуснах вече два поста. Написах ги, въпреки противоречивото ми отношение към тематиката, защото все пак става дума за световно признат български феномен и за сериал, който върви две седмици по ОРТ и са го гледали милиони хора. Сериалът явно е свършил, нямах възможност редовно да го следя, затова сигурно и правят това заключително предавене с актьори от филма, както и с хора, които са били при Ванга и даже нейни роднини.

Видях преди това, че предстои нещо подобно и мислех да пусна анонс да го видят повече хора, но нещо вътрешно ми подсказа, че не е необходимо. (Дали пък не е била самата Ванга? :) 

Понеже съм гледала предавания от тази рубрика, това беше едно от най-скучните, така че по-добре, че не го анонсирах. Събрали се там хора, обсъждат Ванга, дават откъси от документални дилми за нея, както и откъси от сериала и спорът беше основно за това - тази дарба от Бога ли е или не от Бога? Църквата съгласна ли е, храмът в Рупите осветен ли - не, не бил осветен храма, ами само олтара ?!? Не знаех, че и освещаване на парче се прави...Ами хубаво, дрънкайте си там, да пилеете скъпо ефирно време и да разберете откъде, аджеба, й била дарбата...

Както и да е. Другото, за което много се замислих беше - как отговорни партийни другари - български, съветски, че и калмъйкски ( в студиото беше и Президент на Калмъйкия, ходил при Ванга на свидание) се оказава че са ходили да им "гледат"!!!!!!! Представяте ли в какви ръце са съдбините на държавите, ако тези хора на върха на властта не могат със собствените си глави да мислят, ами ходят по гадателки?!?

Не си ли спомнят примера на последния руски император, загинал с цялото си семейство по време на ВОСР, който много е тачел в двора Распутин като предсказател? И до къде го е докарало всичко това?...

За Елцин нямам добро мнение, защото като световен пияница се изложи по цял свят, но все пак нещо положително - той към врачки и гледачки се отнасял "пренебрежително". Оказва се, че инициативата била на Ванга да влезе във връзка с него, това не е от филма, казаха го очевидци. Но срещата не е станала. Борис Елцин така или иначе си е имал друга "врачка" - водката и й е бил верен, колкото и Ванга опосредствено да е казвала да намали пиенето. Човекът си е останал верен на водката и так и скончался. Между другото мъжът на Ванга - Митко си е отишъл от цироза и той е обичал да си пийва. Явно толкова много чудеса в къщата, ката ден, са му идвали много и си е предпочитал ракийката. Поне малко успокоение насред чудесата...

Слад това експозе ще стигнем и до Тадаръкова, поканена като журналистка, която е правила "разследване за Ванга". Спомням си изсмуканите й от палците предавания за Ванга, ако не се лъжа по ТВ 7. Бяха някак направо криминални в анонсите - Тадаръкова все вещаеше някакви злокобни разкрития, които се оказваха глупотевини на квадрат.

Понеже, дори и в България, едва ли някой е оценил журналистическите й разследвания, тя решава да гръмне бомбата по ОРТ. И изказва следното "разкритие" по повод ослепяването на Ванга - тя била изнасилена като малка и вследствие на това получила мозъчна травма,  и ослепяла! Имало даже полицейски протоколи за това!!!!!!! Ето това последното е върхът на идиотията! В онова забутано място по онова време, може и да е имало селски стражар, ама да седне оня байно протоколи за изнасилване да ти пише в зората на миналия век, това направо като сказка ми звучи! Ами като е имало, да беше донесла фотокпия от тези знаменателни документи! 

Само си дрънка глупости горката с единствена цел да привлече някакво внимание към залязлата й журналистическа кариера.

Първо по време на директната передача я емна Красимира Стоянова - племенницата на Ванга и нарече това пълни глупости. После още една българка в студиото, не й помня името, живееща в Лондон, позната на Ванга и тя я насмете за простотиите и настана българско кудкудякане на 3 кокошки насред ОРТ по време на предаване, посветено на българка!

Просто нямам думи!

Не че е за първи път, май бяха кудкудякали пак български кокошки насред Брюксел, пак да се топят и резилят, така че не ни е за сефте!

Светслава Тадаръкова насади сама на пачи яйца, но предвид гьон-суратлъка й , може и да не го е почувствала, ами да си е изживяла 15 сек слава по ОРТ.

Жалка история отвскякъде!









Гласувай:
5



1. rustam - Руснаците
29.09.2013 16:08
наистина са вманиачени на тема "Ванга" и тази мания обхваща всякаки слроеве без значение - интелигенция, "деревянские" и т.н.
Само да вметна, че презедентът на Калмикия въобще не е бивш "отговорен другар" по времето на соца. А другият феномен - "журналистката Тадъръкова" е ясен - тя е от тази категория, която пропрявяше пътя на професионалната си кариера с едни "други" професионални умения, реализирани в креватите.
цитирай
2. tera - Ти за Калмикия пък намери да се хванеш :)
29.09.2013 16:47
Имаше в студиото един господин от Калмикия, който разказваше, че ходил при Ванга и тя му казала, че ще ръководи много хора. Той си бил помислил, че ще стане някакъв голям шеф в бизнеса, пък видиш ли след няколко месеца станал Президент на Калмикия, ти да видиш, ей така изневиделица, тцъ, тцъ... :)
Ясно, че не е било по време на соца, тогава имаше генсек, а не президент.
Не разбрах дали е бивш президент, но предполагам, че е така - иначе нямаше да се пъчи точно в такова предаване.
Способите на Тадаръкова са ясни, но глупостта й се оказа направо безгранична, щом успя да залее и многомилионната аудитория на ОРТ. Въпреки че едва ли някой е взел глупостите й на сериозно. Кудкудякането на нашенките една срещу друга на живо в ефир беше по-пошло и от тъпотиите й.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tera
Категория: Други
Прочетен: 4648505
Постинги: 994
Коментари: 7469
Гласове: 18536
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031