Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2011 23:58 - Денис Ризов бори Слави Трифонов?
Автор: tera Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 990 Коментари: 0 Гласове:
3







Понеже при нас телевизорите си бачкат нон-стоп като фототапети и много не им обръщаме внимание, гледам аз минавайки една голяма маса, някакъв пич си дърдори на инглизки и мисля, че съм в шоуто на Слави. Пък се оказва, че съм при "Денис и приятели", поредната изгъзица на Канал 1.

Значи пичът може и да е добър в пеенето, въпреки че Ахат никога не сами били любимци, пък и на най -известното им парче "Черната овца" Звезди е вокал,  нема значение. Може и да е много успешен предприемач и бизнесът да му се е занитил между пръстите на краката (това току-що го измислих и се гордея с образността :), обаче на това измислено предаване му давам месец-два преди да падне от ефир.

Щото е скучно! Не стига Денис да размята кичури и да кокори сини очета, много повече качества се искат, за да стане интересно предаване. А като гледам - тук няма шансове да стане! Не знам защо всеки драпа до теле-изява...

Имаше преди време едно адски скучно и тъпо предаване "Лица" с водеща Жени Калканджиева. Добре, че следят рейтинга и бързо го махнаха, за да не мъчат аудиторията. После обаче в някакъв неин сайт това беше отбелязано едва ли не като постижение - водеща на предавене по БНТ!  Що не споменават колко време е просъществувало и колко народ се е гътнал от скука, докато го гледа?

Същата история с наш Денис - водещ на предаване по Канал 1. Едва ли по-късно ще споменат за колко време е изтекъл през канала...

За какво мъчат хората с подобни недоразумения?

Не може да си хем певец, пък хем предпричемач, пък хем и водещ?!? Ами не става, айде малко по-скромно, не ставаш за всичко!

Да не се подведе някой от заглавието - не съм фенка на Слави, но още по-смешни са ми тези, дето се опитват да го пунтират.

Денисчо - турам бас - до Коледа най-много и вече ще си в историята с измисленото ти шоу, освен ако сам не си го продуцираш. И във втория случай пак трудно ще те изтърпят дълго време...








Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tera
Категория: Други
Прочетен: 4655822
Постинги: 994
Коментари: 7469
Гласове: 18537
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930