Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2016 23:07 - Явно голяма част от блогърите живеят доста сиво и еднообразно,
Автор: tera Категория: Други   
Прочетен: 1750 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 27.11.2016 23:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


за да търсят адреналин по блоговете...

За мен лично пребиваването в този блог е по-скоро релакс в повечето случаи, а не търсене на адреналин.

Пиша си за моите неща - концерти, изложби, пътешествия. Случва се и да пиша за злободневности в страната, или пък в блога. Но така или иначе вече доста рядко пиша. Причината е, че ми е вече все по-безинтересно.

Но ако вляза тук ми прави впечателние, че има хора, на които адски много им се иска да има тук разправии, крамоли, обиди, да се води словесна война, всичко да ври и кипи и т.н. Иначе знай"ш ли им било скучно...

На мен пък ми е много странно какъв е жалкият и скучен животец на подобни индивиди, за да искат аджеба тук да им стане интересното.

Може би това е и причината, че все по-рядко идвам тук и все по-рядко ми се пише.

Не виждам ролята на този блог като на махленска клюкарница и място, където трябва да се раздават обиди на елементарно ниво.

Даже в самото название на сайта май го пишеше - блог за лично творчество.

ТВОРЧЕСТВО - а не словоблудство или словесно чекиджийство или безкрайни препирни и обиди.

Затова си мисля, че блогът отива на зле... Защото вече (почти) го няма творчеството, за съжаление.

Има войнстваща, политиканстваща непоносимост.

Даже вече не знам какво друго има...









Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. anonymous3 - Съгласен съм с написаното. За някой ...
28.11.2016 01:34
Съгласен съм с написаното. За някой живота е блог.бг та даже и лични неща си качват. Други създават интриги и умраза, ерчат се като петли и се правят на мъже, даже без да се познават чули от някой, нещо си и се почва. Някой са в блога за да се дракат и да се правят на велики, зад мониторите. Други просто влизат, слагат минусче без дори да са прочели написаното, ей така да се намират на нещо и когато им отвориш профилите, няма нищо смислено само интриги и глупости. На скоро взех да получавам обидни думи, от някакъв си "loop1" да ме мисли за някой друг и се почнаха, някакви клевети и обидни думи, а само като му видя, интригатските постове ми е ясен и посел, защо съм си забранил коментарите, заради такива келешини. Не ми трябват такива на блога, които бълват само глупости и се мислят за нещо, повече в интернет пространството, а на вънка са бита карта.
цитирай
2. barin - Здравей, tera. И аз мисля, че в блога ...
29.11.2016 21:02
Здравей, tera. И аз мисля, че в блога много се карати обиждат русопофили и русофоби, а също и войнствено настроени. Аз също съм против чуждото влияние, ноп гледам по-меко да се изразя. Преди година и 8 месеца, когато написах първата си тема сякаш не беше така, а може би защото още не ме знаеха. Блога трябва да бъде за отмора и развлечение и да се научи нещо ново. Аз има откъде да науча нови неща, но няколко хора, които публикуваха сполучливи теми се отказаха, а други недоволстват. Правилно си отразила действителността и .
Поздрави!
цитирай
3. tera - Здрасти,
01.12.2016 17:38
написах го, защото има разни блогъри, които искат тук да има разправии, обиди, дрязги, караници, защото аджеба иначе им било скучно!?!
Затова се зачудих защо им е изтрябвало такова нещо тука?... И си отговорих, че ежедневието им е сигурно адски скучно, за да търсят тук подобни интересности.
Затова и много хора изчезнаха. Пунически битки в чаша вода...

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tera
Категория: Други
Прочетен: 4645695
Постинги: 994
Коментари: 7469
Гласове: 18532
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031