Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2015 22:44 - Може ли да е позволено на един прост човек
Автор: tera Категория: Други   
Прочетен: 8779 Коментари: 17 Гласове:
9

Последна промяна: 17.11.2015 00:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


непрестанно да досажда в блога с идиотиите си, заради непресъхващата му нужда от внимание?!!

Направо се чудя до къде може да стигне този човек с непрекъснатия му мерак да бълва всякакви постове с изкопирани статийки от долнопробни източници.

Семплата му идейка е постоянно да пили мозъците на блогърите с псувни и всякакви идиотски дърляния, само и само някой да му обърне внимание. Това си е направо диагноза.

Дори вече оспорва и руски източници, в които иначе се кълне като в Библията, образно казано, защото ни е надул главите, че не вярва в Бог, астрология, х"американци, а ето вече и в руснаци не вярва.

Вярва само в Себе си и Собствената си Непогрешимост!

На мен лично ми писна от постоянното му напиняне, от псувните му, от пикаенето му по всичко, от срането му по всичко и прочее...

И от постоянните му обиди към хора, които не му споделят идиотските мнения.

Нали уж има нови правила в блога, защо трябва да търпим цялата тази вакханлия на човек, който не може да се контролира и има явно психически отклонения.

Това не е диспансер за психично болни, който се мисли за нов Ботев или Макиавели, мигом ще го подслонят, където трябва. И да сере, и пикае там, докато са му сложили усмирителната ризка...

Аман от идиоти!









Гласувай:
14



1. planinitenabulgaria - След Десетото колкото повече някой мязаше на изрод,
16.11.2015 23:25
толкоз повече го уважаваха. Сега колкото по-големи простотии пише някой в нета, толкоз повече го четат. Съкратените военни са особено подходящи за тази цел, защото мозъкът им е нагънат както големите бузи на бившата председателка на парламентарната група на ГЕРБ. Търсейки ново препитание след отхождането им от овенните те се преквалифицират от реални на хибридни воини и биват назначавани в социалните мрежи като тролове на Путин. Някога такиви ги наричахме социалномрежови проститути, днес - тролове. Идиоти са тези, които ги четат. Специалистите усещат що са написали пропутинските тролове само от една тяхна дума и не им проникват в блога.
Като бивш служител на Центъра и сега с право да тегля разсекретена оперативна информация до степен 5 С аз разпознах обекта с помощта на вътрешния си слух и давам вещо заключение: Не си губете времето с него, няма да се оправи. Той е платен трол. А останалата информяция за него нямам право до публикувам.
цитирай
2. born - Би следвало проблемният блогър да ...
16.11.2015 23:28
Би следвало проблемният блогър да се нуждае от блогова модерация. Все пак не стана ясно коя е тази бележита личност. Мисля, че личността не е единствена. Освен ако останалите никове не са нейни.
цитирай
3. alibaba4 - За първи път
17.11.2015 10:25
ти тургам плюсче.
цитирай
4. mamkamu - :)
17.11.2015 10:30
Така става, когато някои хора изведнъж получат пълна свобода и не знаят, какво да правят с нея. В началото плахо се пробват с обиди, псувни и заплахи. Когато видят, че това минава безнаказано, се ожесточават още повече, стигайки до комични крайности. И понеже им липсват етични спирачки, присъщи за всеки цивилизован човек, са неспособни да се спрат. Просто не знаят как се прави това. Никой не ги е научил. А и вниманието определено им дава крила :)
цитирай
5. born - Добре де, не ти прочетох цялото п...
17.11.2015 10:31
kushel написа:
Добре де, не ти прочетох цялото писание, защото то е ясно.
Грешиш радикално. Не пиша защото търся внимание. Пиша защото вярвам в това. Аз съм русофил, комунист и мразя световния терорист САЩ, отвращавам се от лицемерната дума демокрация и смятам еврогейските дембели за наши поробители. Това пиша и в това вярвам. И ще прлодължа докато нещата си дойдат по местата, а това ще стане, можеш да ми вярваш. Казах ти вече, не се обиждам. Можеш спокойно да излееш яростта си и да се наприказваш, но нищо няма да се промени. Мен пак ще ме четат и ще ми пращат десетки писма на лични, за фейса да не говорим.
На теб не мога да се сърдя. Навяваш ми някаква носталгия от първите ми години тук. За съжаление, нещата коренно се промениха и се налага да бъда войник отново.
Честно ти казвам. Не ти се сърдя, нито се чувствам обиден.

Значи ти си бил гадината,а ? Не съм сигурен, че постингът визира теб. Май много им бъркаш отзад на някои хора, значи.
цитирай
6. vesever - В собствения си блог всеки има право ...
17.11.2015 11:35
В собствения си блог всеки има право да пише каквото намери за добре - това си е негова територия. Като не ти харесва, не го четеш, но никой не може да определя за другите кой какво има или няма право да пише в собствения си блог, абсурдно е.
цитирай
7. tera - @9 Всеки има право да пише, каквото си иска,
17.11.2015 15:29
стига да спазва това, което се нарича "добър тон" или поне някаква мярка.

По същата логика ти защо си цъфнала в блога ми и ми обясняваш какво не трябва да пиша, м?
Не ти харесва, не четеш, не помня специално да съм те канила.
Хем изявяваш становище, че всеки може да си пише каквото си иска, хем ми обясняваш, че това, което съм написала e абсурдно?!?
Ако можеш да го схванеш - изпадаш в противоречие.

цитирай
8. vesever - Напротив, няма противоречие - а...
17.11.2015 16:16
Напротив, няма противоречие - абсурдна е позицията ти да определяш кой бил прост и кой какво можел и не можел да пише. Идеята ми е: гледай себе си, вместо да се дракаш с хората. Чудя се дали някога ще ви омръзне да създавате блогови конфликти и "войни", кому е нужно, в крайна сметка. Усмихнете се и си гледайте живота, хора!
Бъди здрава, Тера!
цитирай
9. apostapostoloff - Кухелят и баба Юла Лайномета са архипростаци, мегапростаци,
17.11.2015 19:23
психопати и параноици. Това не са селските идиоти на блогбегето, не, това са ИЗРОДИТЕ, ДЕГЕНЕРАТИТЕ на блогбегето.
цитирай
10. blakcpredator - tera- Всеки има право да пише, каквото си иска,
17.11.2015 21:12
Ти си загуби от времето за да се занимаваш с този психопат, Тера разочароваш ме
цитирай
11. getmans1 - Да живеят принципно добрите отн...
17.11.2015 23:12
Да живеят принципно добрите отношения, ако не се бях отбил щях да съм загубил!

Та като споменах за принципи;
11. born - ''Цял свят оплака Париж, цял свят ...
11:41
''Цял свят оплака Париж, цял свят прокле комунистите, и нашата БЕДНА журналистика и тя не остана надире, и тя заплака за бездушното и прокле разумното.''
Позволявам си да ти направя една корекция. Бедна-не бих казал : по-точното е СМЕШНА и КОРУМПИРАНА. Поздрави.
цитирай

Извинявай за спам-а, но Ботев ми е по важен! /не, преродения! :)))/
цитирай
12. tera - @12 Благодаря, че отдели от драгоценното си време да четеш, коментираш и отговаряш
18.11.2015 09:16
Спазвай си сама съветите - гледай себе си и не се навирай в драките, усмихвай се непрестанно като варена агнешна главичка, те така се хилят.
Абсурдно е да идваш втори път да ми обясняваш какво е абсурдно и да даваш съвети на целокупното блогърство как да живее.
Надявам се, че приключихме дискусията по абсурдите.
цитирай
13. tera - @11
18.11.2015 09:34
Както обикновено говориш глупости и правиш тюрлюгювеч.
Тук съм доста преди теб и много добре знам как вървят тук симпатиите и антипатиите. Преди да се появите тук няколко луди за връзване политикани, темата политика изобщо не е била водеща в блога и не са се писали толкова постове по тези въпроси.
Ти си един от тези, които постоянно за това пишат, само и само да има с кого да се дърляш, защото си въобразяваш, че сврян пред компютъра водиш война, участваш в колосална мегапродукция, водиш армия и просветяваш народа като сущий "възрожденец" и това ти запълва празнотите в скучния животец.
Ясно е, че е игра за теб, но за околните е твърде досадно постоянното ти натягане, непрекъснатите ти изцепки, псувните в заглавията, само и само - пак повтарям, някой да ти обърне внимание и не ми обяснявай, че не се бориш за това, а за "правда и свобода".
Това е моето мнение и хич не ми пука дали пак няма да ми цъфне тук някоя "усмихната" да ми обяснява какво е редно или нередно да пиша, защото пък на нея, видите ли, това или онова не й харесвало.
цитирай
14. tera - @14
18.11.2015 09:45
Споко, пак ще те очаровам... :)

цитирай
15. tera - @7
18.11.2015 09:50
Съдейки по коментарите, май ти единствен си разбрал какво имам предвид и защо съм написала този пост. Все е берекет :)

цитирай
16. teodordetchev - Формално погледнато...
21.11.2015 23:18
... всеки може да пише в блога си, каквото си иска. Това дали е прост или "сложен" не е обект на форумна модерация. Има обаче правила в блога, които се нарушават ежедневно и брутално. При това - не само от визирания блогър. Естествено става дума за "езика на омразата", с който се борави. Вярно е, че "политическата коректност" вече не е на мода, но тук определено не става дума за "нарушаване на добрия тон". Става дума точно за език на омразата, за призиви за физическа разправа (колкото и глупави и висящи във въздуха да са те...), за тотално отричане на конституционния строй и прочее.

Честно казано, винаги съм смятал, че ограниченията, които въведоха Фейсбук и Гугъл във връзка с езика на омразата, създадоха повече проблеми, отколкото решени проблеми. Затова смятам, че промените, които настъпиха там са вредни. В нашия блог обаче, модерацията се извършва от живи хора, а не от машини. Може да се вниква в нюансите и да се преценява за какво иде реч. Мисля, че на самите стопани на блог.бг би трябвало да им се изправи косата, когато видят как се отнасят към собствените им правила.

Ако очаквате визираният блогър да си вземе бележка от Вашия постинг - мисля, че вече сте убедени, че това е "невъзможна мисия". За сметка на това сте получили нагледно доказателство, че сте права що се отнася до болезнената му необходимост от внимание. Странното обаче е, че човекът иска внимание, но не и дискусия. Блогът му е ограден с китайска стена срещу "неправедни коментари" и това донякъде посява зрънцето на съмнението, дали става дума само за нужда от внимание или и за някакъв водачески комплекс. Много добре сте казали някои неща в коментар номер 17...

В заключение - няма време да правим "контент анализ" на творчеството на визирания блогър - иначе може би по промените в тезите (има промени!) и в лексиката щяхме да разберем с голяма доза на вероятност дали ни "мрази безплатно" или ни "мрази срещу заплащане". Впрочем, забелязахте ли колко пъти е употребил думата "мразя" в коментарите си ?
цитирай
17. tera - @20
22.11.2015 18:05
Благодаря за обзорния анализ.

Тук даже не става дума само за конкретния блогър, а също и за всички останали, които използват подобен език. Не може да се сеят обиди и квалификации, само защото човек има по-различно мнение, което него не го устройва.

Дори и да не си е взел бележка, трябва да е ясно, че не може да върши подобни неща безнаказано. Има физически закон: "На всяко действие, има съответното по сила и обратно по посока противодействие."

И когато се преминават граници на мярка и търпимост, някой трябва да му го каже. Тук не става дума даже за политическите му пристрастия, както той си въобразява, щях да реагирам по същия начин дори и за противоположни такива.
Недопустим е този начин на изразяване и тази агресия.

Последно в коментар към негов пост за лунните чепици, бях цитирала руски научен филм по въпроса за кацането на американците на Луната, което и според тях е неоспорим факт, той пак избълва обиди и съмнения по въпроса. Няма угодия и туй то!

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tera
Категория: Други
Прочетен: 4647908
Постинги: 994
Коментари: 7469
Гласове: 18536
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031