Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2012 17:37 - За пръв път Карбовски да ми хареса!
Автор: tera Категория: Други   
Прочетен: 4378 Коментари: 8 Гласове:
4

Последна промяна: 10.06.2012 19:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg




Или поне донякъде...

В разни коментари съм казвала, че хич не съм му фен. Дразни ме тази негова черта, все да търси някакви "извращения" и гадории, за да показва колко аджеба сме зле!

И това го прави с някакво перверзно удоволствие, което ме дразни още повече!

Обаче днес при "съпругите" - отчаяни или не (те си знаят:), по Нова ТВ, се представи доста добре. Умно "копеле" е, не му го отричам, но и те доста добре го зачешаха като стана дума, че по телевизията все битовизми се предавали. И го питаха съвсем резонно : "Ами и при теб е така, в какво ни обвиняваш?"

Той заяви, че никого не обвинявал, но че телевизиите масово са затънали в долен битовизъм и клюкарщина, което си е вярно. Не говорим за Новините, ами за всички други сутрешни, обедни и следобедни предавания. Сигурно е така, няма как да ги гледам, защото съм на работа. Но примерно на 1 май, който си беше почивен ден и точно се бях върнала от Валенсия, пуснах телевизорО и се нацелих на "На кафе" при Гала. Толкова блудкаво, елементарно и "провинциално" ( тук не обиждам никого на провинция, просто предаването си беше такова :) , че чак ми се сгадни и загасих телевизора. Идвам си от една прекрасна страна с наистина голям размах, която е показала много неща на света. Снимките ми са в поста за Валенсия.

И попадам на едно такова дребнотемие, дето чак не мога и да си го спомня какво беше - май нещо за префърцунената сватба на "Мис Крокодил" в Москва с оня нейния замузен мъж, който не знам как е успял толкова мангизи да направи и след това да се нахендри на наш"то Тони. Да е жив, здрав и щастлив! Но това, което видях си беше пълен кич и не разбирам защо това трябва да се афишира по ТВ и да е едва ли не пример за подражание. Както и да е...

Предаването на Гала съм го гледала преди години и ако изключим досадната самоука Варвара, май другите неща си бяха добре. Може би не би следва да се "будят труповете". Когато едно предаване е паднало от ефир - мир на праха му! Поне хората ще си кажат – Добро предаване беше!

По-добре, отколкото да му правят изкуствено дишане и да възкръсне един кокошарник при това вулгарен, защото доста са си загубили нормата на приказките. Не съм някаква пуританка и аз говоря на всекидневен "жаргон" така да се каже, но не желая да го слушам по телевизиите. Може и да изглежда лицемерно, но все пак това си е институция, която следва да има някакви норми.

Да се върна на Карбовски - ставаше дума за войната, която би желал да води.

От цялата дъра-бъра, хилежи и прекъсвания - есенцията е следната:


ЗАЩО СЛЕД КАТО СМЕ НА ОПАШКАТА ПО ДОХОДИ В ЕС, ПЛАЩАМЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-СКЪПИТЕ ЛЕКАРСТВА??????

Това искам и аз да попитам!

След назначаването на новата министърка, която обяви, че била "тежката артилерия" цените на лекарствата се вдигнаха доста?

Нали заради това го махнаха нейния предшественик - че не успял да се справи със ситуацията?!?!?

И какво - идва уж "тежката артилерия" и вместо да падат цените на лекарствата, те се качват!!!!

Какво ли щеше да стане, ако беше дошла "леката артилерия"?

В това отношение съм напълно съгласна с Карбовски - телевизиите са станали "БИТ ТВ" демек се занимават само с тъпи битовизми и не виждат по-делече от носа си, или по-скоро не желаят да видят, защото ще накърнят нечии интереси.

Другият въпрос е - журналистите клоняли натам, накъдето ги водела публиката. Искат да знаят за Николета Лозанова, ОК  - ето ви я!

Тук обаче си е съвсем прав! Знам го от личен опит :)

Я иди пиши за опери, за културни прояви или за тефтерчето на Левски...

Кой ще те прочете?!?

За съжаление народът толкова масово изпростя, че това няма аналог с историята ни след Освобождението. Даже и преди това. Дори и тогава е имало много будни българи, които са си пращали децата да се изучават по Европа, с тази разлика, че тези деца тогава са се връщали и са поставили основата на една европейска България след Освобождението.

....





Гласувай:
6



1. ka4ak - Знам си,че ще се светнеш!:)))
10.06.2012 17:48
Хубаво е и когато го виждам!:)))
цитирай
2. tera - Уф, ти пък с твоето святкане!
10.06.2012 19:05
Не си ли разбрал, че съм обективна? Никого не харесвам просто по презумпция, че ми е неприятен по някой начин?
Когато говори умни и правилни неща съм обективна. Не си кривя душата.
ВЕрното си е е вЕрно...
цитирай
3. syrmaepon - Добре е ,че във Валенсия си се разхождала навън,
10.06.2012 19:23
а не си пуснала телевизора.Иначе щеше да видиш,че и там е така.Просто техните бози не ги знаем,нашите ни стигат.Пък ти се заеми ката ден да пълниш тв-то с нещо,ще видиш,че само с опери не става.И Мечо Пух иска медът да прелива отвсякъде и постоянно,но в реалния живот не е така.Истината е по средата
цитирай
4. syrmaepon - А за лекарствата.....
10.06.2012 19:24
то е ясно .Но всяко зло,за добро.Просто ще спрем да боледуваме
цитирай
5. tera - Сирма,
10.06.2012 19:30
пускала съм телевизора във Валенсия и освен това поназнайвам испански.
Откъде си толкова наясно какво дават по техните ТВ?
Или пък им влизаш в положението на наш'те, че горкинките няма с какво да си запълнят програмката?
Това си е моето мнение и никого не задължавам с него, какво съм мислила съм го написала. Всеки друг е свободен да си мисли, както на него му изнася.

цитирай
6. kostadin - Защо у нас доходите са ниски, ами ...
10.06.2012 19:47
Защо у нас доходите са ниски ,ами защото живота не струва нищо .за сметка на това се развиват погребалните технологии и глезотийки -разбира се слещу заплащане
цитирай
7. tera - Значи,
10.06.2012 20:43
че доходите са ниски - така е.
Но, че масово хората нищо не правят за здравето си преди да се поболеят - също е вярно.
Миналата седмица ходих на каланетика в един клуб сутрин от 7:30, после отивам на работа и се замислих, колко души от нашата фирма са го направили същата тази сутрин. Отговор - сигурно 0!
Въпреки че ние имаме доста добри спортисти като футболисти, скиори, тенисисти, но това са към 30-40 души цялата фирма, във фитнеса ходим пак около толкова. А останалите? В нашия фитнес не се плаща - за служители е - и пак не ходят. Значи, не е въпрос до плащане, ами до желание да се погрижиш за тялото и за здравето си.
цитирай
8. imbe - Krabovski
15.06.2012 12:56
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/55513
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tera
Категория: Други
Прочетен: 4654114
Постинги: 994
Коментари: 7469
Гласове: 18537
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930