Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2007 18:57 - Коледното парти на Глобул
Автор: tera Категория: Други   
Прочетен: 6173 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 28.11.2007 14:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ако си мислите, че е още рано за коледни партита, жестоко се лъжете. Вчера в залите на Шератон, Cosmote Group, в чиито редици е Глобул  повлече крак, за да отпразнува постиженията си (цитирам). В случая най-интересното беше участието на Васко Василев, който наистина е цигулар от световна класа, заедно с неговите колеги и Лили Йончева в добавка от българска страна.

 

Като пристигнахме ни посрещна шпалир от манекенки във вечерни тоалети. Шпалирът не го снимах, но после ги щракнах в пиано-бара, където продължи купона. Васко Василев се появи след малко по яке и разбрахме, че ще трябва да поизчакаме за артистичната част, но пък не чак толкоз. На нашата маса се прислони и млада двойка от Варна, момичето словоохотливо обясни, че специално заради Васко Василев са дошли, ами и ние заради него, но поне по-отблизо. 




image




Партито беше открито от Ники Кънчев и Елена Петрова, облечена в зелено, за да засвидетелства навярно уважението си към цвета на Глобул. 


На купон, като на купон. Нищо необичайно, изслушахме и поздравленията на Танасис Кацирубас – изпълнителен директор на „Космо България Мобайл”, който обеща да бъде кратък, но за съжаление не си удържа на думата. Тържествено предаде щафетата на новия бос на Cosmote Group – господинът вдясно, не му запомних името, но има време да се чуе за него. Той за моя радост беше по-кратък.

 


image



И най-сетне започна истинското шоу. Васко Василев на импровизираната сцена представи колегите си и започна да свири...Сега тук няма какво да обяснявам, освен че беше страхотно. Запомних само Пиацола и Лист, но пък бях там да слушам и да се наслаждавам на музиката, а не да водя статистика на изпълненията. Не го бях слушала на живо, при това от разстояние два-три метра. Снимките не се получиха много хубави, защото е много динамичен, известен ви е характерният му експанзивен стил, но поне се усеща атмосферата. 

 

  

image




image




Доколкото разбрах това изпълнение е началото на турне в страната, спонсорирано от Глобул. Така че, ако ви се отдаде възможност не я пропускайте. Усещането на живо изобщо не може да се опише или да се сравни със запис по телевизията. За съжаление продължи кратко – около половин час, изпълниха един бис, нищо чудно че не изпълниха повече защото видях, че вложиха всичко от себе си в изпълненията, а пък в претъпканата зала доста се бяха вдигнали градусите, не само на настроението, ами и в климатично отношение.

 

image

 

После продължиха да ни забавлява квартет музикантки, който преди Васко Василев ни подгряваше от фоайето. Но както се казва кулминацията вече беше минала. За да не скърбим прекалено много, любезните домакини ни поканиха после в пиано-бара както споменах по-горе, където една много добра група се грижеше за доброто настроение на поразвеселилите се гости. Не им знам заглавието, затова им качвам снимка. Браво на вас, момчета!

 



image



image



 


И даже накрая мога да кажа, че си изкарахме супер, дали пък не беше даже по-гот от при сървайвърците? Не знам, определено беше по-различно, май беше по-весело даже, както и да е купони и партита да има, че сега им е най-усиленият сезон. J







 

image





 

image




На тази снимка в по-близък план гледа пленително Ники Кънчев, качвам я за радост на мъжката публика. Имам и близък план на Ники Кънчев, но не смятам че дамите са много загорели за него.

 

P.S. Съжалявам, че снимките се поразместиха в процеса на качването, но пък една хубава Елена е приятен завършек на поста. J







Тагове:   парти,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apollon - печелят хората добре и празнуват ...
27.11.2007 21:12
печелят хората добре и празнуват големите печалби по-рано от другите хора - браво
цитирай
2. tera - Ми нема лошо! :)
27.11.2007 21:58
Такава е ситуацията - този бизнес си е на мода, така че дали ще са те, или някои други - все тая. Хората толкова свикнаха с GSM-ите, че не си спомнят какво е било без тях.

Но пък, че спонсорират Васко Василев - дори заради самата реклама, чест им прави. Защо хората да не се насладят на истинско качествено изкуство ?!? :)
цитирай
3. alexxa - вече бившия изпълнителен директор
28.11.2007 10:33
Само не разбрах защо бившия?
http://www.globul.bg/bg/news.html?id=5165
цитирай
4. mariap - Izpulnitelen direktor
28.11.2007 11:48
Zdraveite Tera,

Mnogo hubav posting. Iskam samo da Vi popravia za edno neshto. Tanasis Katsiroubas e vse oshte izpulnitelen direktor na GLOBUL, a gospodinut predstaven ot nego e noviat izpulnitelen director (Michael Tsamaz) na Cosmote, koeto kompaniata maika v Gurtsia.
Hubav den :-)
цитирай
5. tera - Ами той така го представи -
28.11.2007 13:49
като новият изпълнителен директор!
И помислих, че вече пътува... :)))
Нищо де, колкото повече изпълнителни директори, толкова повече...постижения... :)

P.S. За успокоенние на читателите направих корекциите за изпълнителните директори - да няма обидени :)
цитирай
6. renito0oo - :)
28.11.2007 19:20
:)
цитирай
7. tera - :)
28.11.2007 19:35
И още :))))))))
цитирай
8. wanksta - Нищо особенно
05.12.2007 13:17
Поредното постно party.Нещо като ВИП-парти на "елита",който не съшествува.Даже ми се струва,че е нещо средно между квартално кръчме и забутана дискотека на онова изрусеното ТО - Азис/ка .
цитирай
9. tera - А ти беше ли там или просто гроздето е кисело? :)))
05.12.2007 15:41
При положение, че ни свири Васко Василев, не бих го нарекла постно. Въпрос на вкус, все пак :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tera
Категория: Други
Прочетен: 4648458
Постинги: 994
Коментари: 7469
Гласове: 18536
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031