Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2007 17:43 - SURVIVOR
Автор: tera Категория: Други   
Прочетен: 13909 Коментари: 12 Гласове:
0

Последна промяна: 25.09.2007 18:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

 

Думата ми е за купона по случай началото на Survivor”,който беше снощи в клуб “Ялта”. Започваме с неуредиците естествено, с какво друго. Оказа се, че поканите били за един човек, а не по подразбиране за двама. Още като ми я дадоха попитах за един ли е, отговориха ми (не организаторите!) „Кой ходи на парти сам?”. Желязна логика, но явно организаторите страдат от липса на желязо и поканата била за един човек.

 

 

image

 

В резултат на това изпаднахме в потрес като ни я прибраха на входа едни ячки момченца и казаха  „За един е”. Бре, ами сега? Бях си взела една дружка за компания, защото тя е изпитана марка и на такива купони много добре си изкарваме с нея. Както обичам да казвам – предава на моята честота на вълната. Защото където и да идеш с неподходящ човек, само може да ти скапе вечерта, пък и повече, ама хайде да не обобщавам. 


image

 

 

Но понеже сме си късметлийки и двете, съдбата ни се притича на помощ в лицето на друга жена, която и бутна в ръката една покана (иначе артистично навита на руло като карта за изгубено съкровище и със съответните атрибути) и каза –„Ние имаме същия проблем. Вземете я.” Жената беше бременна и явно хич не и беше до препирни и  реши да помогне на другарче в беда. Браво на нея! Това стана за секунди и даже не успяхме да осъзнаем в момента ситуацията, която доста гадничка би се получила, ако не беше нашата ангелка-спасителка. Ами щяха да ни съсипят настроението и толкова!

 

После вече като свои хора ни дариха с пиратски кърпи, шапки и медальончета да се впишем в средата. Забравихме драматичното влизане и започнахме да се вписваме. Сума народ щъка наоколо, но освен сървайвърците от предния епизод други популярни физиономии много-много не се виждаха.

 

 

 

image

 

Любо Нейков откри купона като "трети" водещ, изръси маса безсмислици, ама кой ти гледа и слуша. Както обикновено явно бяхме нацелили най-стратегическата позиция, защото в един момент се оказахме във водовъртежа на новите сървайвърци и то не на една ръка разстояние, ами в гъчканата много по-задушевно. Понеже съм деликатен човек не им наврях апарата в лицата да им правя „портретни” снимки, пък и съм сигурна, че оттук насетне доста често ще им виждате физиономиите. За сметка на това бяхме рамо до рамо с Владимир Карамазов, водещия на „Сървайвър”, който настина си е хубав и чаровен млад мъж. Когато ме прихвана нежно за раменете, за да се разминем (ами разминахме се, това е положението J)) чак ми стана приятно. Нищо че разправят, че уж били правили с Мариус Куркински „Ти-ри-ри-рам...”, харесвам възпитани и любезни мъже.

 

 

image

 

 

Междувременно на голям екран започна да тече шоуто, но на мен не ми се стоеше нещо крак-маг, заради мускулната треска от Витоша оня ден, където толкова се засилих да покажа спортна форма, следствие на заниманията ми с аеробика и фитнес, та чак се престарах. Направих бърз набег из залите вътре и открих на втория етаж празни примамливо канещи диванчета. Там сме и веднага пристига девойче да ни пита какво ще обичаме. Аз продължих да обичам Джони Пешеходеца, защото съм си вярна по природа, дружката ми си смени обекта на чувствата и т.н. 

 

  

image




Тези симпатични пиратчета се интересуваха дали оцеляваме добре, супер си оцелявахме няма дума. Даже в един момент много гот ми стана, защото почувствах това, но което му се казва пълен Relax и което много отдавна не ми се беше случвало. Успял си да изключиш нервната система, само се радваш на живота и ти е хубаво. Заслугата на Джони в случая не беше толкова съществена. Музиката беше приятна, не ти се забива директно в мозъка, кършеха се разни девойчета, имаше две мацки долу, които виеха снаги пред нещо като пилони, но когато реших да ги снимам, бяха отишли някъде да отмарят, иначе имаше какво да се види.

 

Понеже не сме от артистичната бохема, която може и през делника да си спи до обяд, а сме хора със сериозни професии, не че иначе сме чак толкова сериозни, не дочакахме края на купона. Може към края да се е вдигнал градуса, но по наше време беше кротко и обобщихме, че българинът нещо не умее да се весели, ако преди това не се напие едно хубаво. Какво да ви обяснявам това е ясно като бял ден.

 

 image

 

 

Та ако някой ви каже, че купона на „Сървайвър” не се е получил, не му вярвайте! Щом и ние след перипетиите при влизането, после решихме, че супер гот сме си изкарали, значи всичко е ОК!

P.S. Душичке, този пост е за тебе, да не си капо, че не те взех да се поомешаш с "хай-лайфа". Но явно съм имала някакво предчувстие, защото можеше да не си късметлия като дружката ми и да си беше останал на тротоара :)



 



Тагове:   Survivor,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bonie - Браво, браво
26.09.2007 09:36
изкарали сте си добре , поумешали сте се с арт свят и кърпики си имате..защото сте оцелели..
цитирай
2. tera - :)
26.09.2007 09:38
fun да има :)))
цитирай
3. darklord - Има ли
26.09.2007 11:07
още интелигентни хора, които ходят по такива места?
цитирай
4. tera - Ти на купони не ходиш ли?
26.09.2007 11:43
Вчера бях на опера - гледах "Бал с маски" в НДК, та какъв е критерият за интелигентност не е много ясно.
цитирай
5. pach - Обаче не е вярно
26.09.2007 11:57
че българина трябва да се напие за да си направи купон!?!Тебе средата ти е такава и не е въпрос на интелигентност , а на добри и весели компаний.
Пожелавам ти да си намериш такива в която алкохола е само приятна притурка към доброто изкарване!:-)
цитирай
6. darklord - Ходя, я!
26.09.2007 12:33
И то точно на концерти! Е, избягвам класиката! Но иначе по-хубаво нещо от качествена музика на живо няма!
цитирай
7. viovioi - добре се е получило:))
26.09.2007 15:38
А без пиячка, извинете интилигенти не се получава:)))
цитирай
8. mmmmmmmmm - Чудесна емоция!
26.09.2007 21:58
Браво,че сте се справили в началото и не ви е липсвало добрто настроение:)
цитирай
9. fresh - dushko
27.09.2007 23:38
dsushichke polaskan sum che si ne si me zabravila v posta
nisho sledvashiyat put nyma da sum kapo a i az she te vzema na edno biznes kokteilche na zastrahovatelite kato doide prezoktomvri , ako iskash , e nyma tolkova hora ot hailafa ama sus sigurnost hapkite sa im po dobri :)
цитирай
10. tera - Мерси за коментарите :)
28.09.2007 11:10
Душичке, само гледай да не ме вземеш! Пред цял блог си обещал, пък за хапките като проверя ще реша дали с по-добри :)))
цитирай
11. fresh - dusko
02.10.2007 23:29
nyma problemi dushichke obeshal sum i she si izpulnya obeshanieto , kak mislish ti , na 10 oktomvri imam i edno sustezanie , ta sled nego she ima sigurno i kokteil , i si pokanena , samo dano uspeya da uchastvam de ,che v glavata vse drugi nesha mi se vurtyat i da ne uspeya , pone za kokteila tryabva da uspeya
цитирай
12. tera - :)
03.10.2007 09:33
OK!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tera
Категория: Други
Прочетен: 4648557
Постинги: 994
Коментари: 7469
Гласове: 18536
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031